打印 上一主題 下一主題
收起左側

[HongKongServer] FxG #3 香港雷射捉迷藏場 咪膠啦

場主都開外掛,成日用voteban踼殺佢既人,仲要老屈人地外掛,中2個閃光都當冇事識上梯轉彎,過左2個分差口照樣知你向邊行,就算明知外掛既只要係同隊就唔去理,最後玩到一對一,人地最多叫你死左去,佢係直頭屈外掛然後voteban,  ser係冇問題 人先係最大問題!
回復

場主叫咩名
回復 支持 反對

首先>場主 voteban殺左佢ge人 多數都系玩玩下(你認為佢真系ban人?咁你就輸了)
跟住 你話佢屈人外掛 voteban > 原因同上
再者> 中閃識上梯轉彎 >睇你玩個個場經驗去到邊 玩得耐 被閃之前行到比人閃 上到梯 轉到彎 完全唔成問題lo唔該- -
一個有相當經驗ge老手 做到第3點系完全唔成問題- -
唔信?搵下D CS比賽片睇下 人地玩nuke夠唔洗望都可以穿牆解c4 你唔話佢地系掛?
你發依個post系自身對依個server admin 與人交際ge方式 不滿
回復 支持 反對

你知唔知場主係邊個?
回復 支持 反對

首先>場主 voteban殺左佢ge人 多數都系玩玩下(你認為佢真系ban人?咁你就輸了)
跟住 你話佢屈人外掛 vote ...
星彌NaVeR 發表於 25-7-2011 21:09

你真係犀利
咁都駁到
做錯乜野都話玩玩下=掂哂
你發依個post系自身對依個server admin 與人交際ge方式 不滿 <<<<<不如再吹大d 硬膠
回復 支持 反對

FXG SERVER已被HACK(包括場主AC)
回復 支持 反對