打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] nakuz送!雄瘋再現《特務戇 J之救國大業》正場戲飛

關閉 [複製鏈接]
參加「樂古」論壇送!《特務戇 J之救國大業》正場戲飛! !【nakuz id: 乂琨】
原因:細細個就開始睇戇豆,,今次又有新片,,緊系入去支持下喇!
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《特務戇 J之救國大業》正場戲飛!
好想睇!因為on豆d戲好好睇,好爆笑,笑返餐飽先~
nakuz id:kevin2117
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《特務戇 J之救國大業》正場戲飛! !nakuz id:天堂@呀昆
原因:我真係好中意豆哥架!!由細睇到大呀~~我覺得佢真係好好笑架!!特別係佢果架私家車!
回復 支持 反對

原因:等左好耐 好想睇
nakuz id : why
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《特務戇 J之救國大業》正場戲飛!Nakuz id:ergmm579
原因:一睇宣傳片就知好好笑的
希望抽中我啦THX
回復 支持 反對

樂古id: hokinpanben
之前戇豆拍個d戲都有睇開,,放大假同戇j都有睇過,,,
e+佢再拍我又會再追~
回復 支持 反對

仲未公布既-3-
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《特務戇 J之救國大業》正場戲飛!原因:我睇戇豆大!_!上次戇豆放大假都有睇上次做得好好今次十才期待戇豆再放笑彈 樂古id:m4a1cs
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《特務戇 J之救國大業》正場戲飛!留下一句想睇!《特務戇 J之救國大業》上【nakuz id:lf1071】
原因:佢集集都咁好笑,我要呀!!
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《特務戇 J之救國大業》正場戲飛!原因:睇ON豆大
Nakuz ID:Andy仔乂     希望可以抽中我
回復 支持 反對