打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 送!驚慄立體登場《大白鯊3D食人夜》正場戲飛

關閉 [複製鏈接]
參加「樂古」論壇送!《大白鯊3D食人夜》正場戲飛!
哇 個班底咁勁 冇得唔睇啦
nakuz id: aaron^^
回復 支持 反對

3D大白鯊又真係未睇過,想睇睇
nakuz id:kimchen
回復 支持 反對

嘩 好想睇啊
nakuz id:kenchen
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《大白鯊3D食人夜》正場戲飛!想睇《大白鯊3D食人夜》原因:因為睇完個預告覺得好吸引  nakuz id:sRver257
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《大白鯊3D食人夜》正場戲飛
大白鯊有速度,有智慧,且看其如何攻人心計~
Nakuz id:三碌木
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《大白鯊3D食人夜》正場戲飛 恐怖片.我鐘意^^ nakuz id:jkkioop
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《大白鯊3D食人夜》正場戲飛!人推人去死?.....一定要睇..人性醜惡一面...nakuz id:e69030688
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《大白鯊3D食人夜》正場戲飛
nakuz id:longpeter
大白咬人已經好好睇,家下仲要3d,應該好震撼,搞到好想睇
回復 支持 反對

原因 : 以往都有唔少有關人類同鯊魚博鬥求生為題既電影,而上次套食人倉我就覺得麻麻@@唔知今次呢套大白鯊會唔會更加好睇?
樂古id: billytsang
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《大白鯊3D食人夜》正場戲飛! 味睇過3D電影上次在樂古中的都是2D類型電影 還有我都很喜歡的這類型的電影。
nakuz id:kissopoen222
回復 支持 反對