收起左側

審判者可取代聖徒?

我無所謂既 2隻都受
你同我補血就得
回復

聖徒只放電柱打就好勁......(自身就..........)

審判者=自身技能強化
回復

頭像被屏蔽
回復

2樣野尼 點比呀大佬 你唔好搵一個職業尼取代全部職業...
amiksesp 發表於 3-3-2012 02:01

鍊金術真係得=-=
回復

鍊金術真係得=-=
geoff888 發表於 3-3-2012 17:50

好快改廢...
冇可能一隻玩天下=D
回復

回復 35# kenyuwb

E+好霸氣 冰女火女補帥打手=.=
回復

見咁多人話主攻審判開唔到雙補
其實唔止開埋雙補再加雙輔(庇護,神怒)都仲得
仲滿到雷爆,連鎖,開埋風暴

不過用落,輔助既話,硬係聖徒順手d
心態上兩隻唔同(可能係我道行未夠,未能兼顧)
補血為上同補血第2有時都幾大分別

再者,神聖護盾有時都幾有娛樂性(都有實用性既)
打貓衝去黑洞到,瞬間回滿,都幾funny
夠高魔攻,過1w既話,比野打一下回成3000都唔係講笑
不過咁高攻既話,d怪多數下下過w
效果不大
但係變相固定減傷3000就不容忽視既

再者,衝手拓荒都幾勁,
出雷手唔吸仇恨
時干下狂出,算係拓荒遇上危險時一個頗佳既攻擊方式

再加上,其實我一開次第一隻玩聖徒,
係比佢招雷手ex吸引
引怪一流,
只要有恆心
冇單刷唔到既副本

最尾,我最睇好聖徒(聖騎)既係佢地既未來
主坦主補一定係佢地
審判,十字最尾都係要踏上厚血dps之路
遲d一應該會出強力回復技(坦技)
復活最有可能有既應該係聖徒(未必60有可能要70先-.-)

聖字輩的兄弟們
為未來奮鬥吧!!熱血~~~
回復

見咁多人話主攻審判開唔到雙補
其實唔止開埋雙補再加雙輔(庇護,神怒)都仲得
仲滿到雷爆,連鎖,開埋風暴

不 ...
kiko3721 發表於 10-3-2012 00:40

其實血盾係好有用架~~ 血盾既使用時間要合適,例如打海龍時(大小龍都係~~),毒爆火爆時,又咁岩奇蹟CD緊,就要開血盾,會減少好多傷亡~~ 又好似海龍第一關,第三或第四波群怪出黎時,咁岩坦既激怒又CD緊,或者坦既激怒拉唔晒咁多怪時,開血盾比隊友,係可以令佢地安心輸出~~ 以海龍既牛關為例,牛衝比一D血少皮薄既職,尤其係女職,被連撞好易會GG~~ 咁你幫佢開左血盾,佢不扣血反加血,會更保命~~ 又以而家新副本~~ 盲目同女王為例,好多時都係群怪出動時,尤其係盲目既Boss關,會有類似牛衝既攻擊技,我用十字試過,開左神格一樣會被撞~~ 若果女職被連環撞有機會GG~~ 所以幫佢開血盾或插血杖可以頂到呢一招~~ 以大豬既炸地三下,或毒磨菇既小香菇,若果你幫佢地開左血盾,就算不幸中招,都唔會即死~~ 當然,一D強大既攻擊,好似綠龍蜘蛛關,隻蜘蛛臨死時既自爆,你開血盾都冇用,因為血少防低既職一樣會GG~~ 所以聖徒既血盾係要睇時機黎開~~ 係要響危急既情況下開既~~
回復

而家既話絕對可以
審判點雙大技 奇積,天堂 點滿回血,治手 比聖徒更好
回復

-.-緊係唔可以取代啦
取代到既話就唔會有聖徒e樣野啦
我pvp同隻機甲打
佢開大技我開血盾
我由100幾hp彈翻去滿血呀
邊個話冇用嫁
傻ga- -?
試下d血谷底反彈你輸唔輸
我唔信有野可以取代其它野
好似紙巾同毛巾咁
2個都係抹野,你會唔會用毛巾抹鼻水呀.
大家都有唔同作用.
如果取代到既話就唔會有聖徒e樣野啦

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
jimmg12 -5 版規C2

查看全部評分

回復