樓主: chankaming0822
打印 上一主題 下一主題
收起左側

咩職最好

一定戰士,挽龍谷一定要挽技術,戰士動作快,你話蘿莉出招有冇咁快?蘿莉未出招就比戰士殺左la ...
勁人buk 發表於 28-1-2012 14:50

蘿莉唔係可以召喚D野架咩
回復

以前 玩開國服 唔知D名一唔一樣
法師有元素同魔導
元素有火水 火係高輸出 水輸出+疊冰(留意怪身上既冰 有既話你打隻怪既傷害係幾倍幾倍咁增加 呢個多數係冰靈既功勞)
魔導有時空同埋黑暗 係我眼中依然係加速 控埸
劍有劍聖同戰神(呢邊點叫我未知)
劍聖分兩種 劍皇(物劍)同月領(魔劍 )
個人覺得物劍岩PK用 魔劍平衡少少打圖PK都OK
戰神 狂戰同毀滅
SORRY冇研究 就係知道打海龍果陣吹條尾條龍果下旋轉龍息會減19倍傷...聽講戰神係偏輔助既職業
弓手 箭神同游俠
箭神又有分魔攻物攻 不過講真輸出都係好好睇既 不過國服入面唔係好受歡迎 我玩果隻係暗長弓 輸出唔差
游俠 風行者 影舞者 冇咩分別 風行偏DD打圖 影舞偏DDPK 兩個都係小加速 記住係近身 靈活度好高
到我玩開既牧師 祭司同賢者 可以詳細少少
祭司分左雷神同聖徒
雷神:控場一流 一招沖撃流走遍天下 清群怪係最快既職業 又可以回血又可以加BUFF 技能夠氣派
聖徒:回血加BUFF 神聖盾(聽講出60LV好勁)  
注意 兩個要求唔同 聖徒係純堆魔攻 雷神要先堆魔攻然後爆撃之後再係光攻 不過係呢個時代(相信大家都明) 又有邊個會煩 S裝5屬性付魔
賢者 聖騎 十字
聖騎追求堆血 堆防黎引怪
十字高輸出 多段傷害 都可以引怪 如果係我玩我會準備兩套裝
學者唔講啦 之前4職業既一個平衡點黎 學者係勁 但係單單用某方面黎同人比就邊個都唔夠比
我只識玩物攻 值得一睇既技能 生化導彈
介紹係咁多 玩呢隻遊戲日子仲淺 見解唔多 你揀完玩咩我可以再深入教 希望可以幫到你
回復

雖然冇玩過,不過覺得弓箭手應該好型^^
回復

遊俠
全部職入面攻速最快
回復

箭神pvp較差 旦係打boss (海龍/綠龍)有一定ge輸出.....我自己刀係箭神仲要廢裝果隻... 只要跑位熟其實輸出刀唔係廢....旦係pvp只能靠引道箭打xd
回復

我覺得元素好D,純攻擊,打PVE OR PVP都有用
回復

牧師啦血勁唔易死算好-.-
回復

這遊戲也太悶了吧。。現在都不玩了。現在玩霸姬傳了。求大夥們一起組隊啊。
回復

這遊戲也太悶了吧。。現在都不玩了。現在玩了。求大夥們一起組隊啊。
此花為它開 發表於 1-8-2012 16:56

咩Game嚟架。
回復

弓箭手
回復