打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 《無敵貓劍俠》討論區

參加「樂古」論壇送!《無敵貓劍俠》優先場戲飛!
nakuz id:jkkioop
原因:我相信佢會令我鐘意睇史力加~
回復 支持 反對

【nakuz id: loiiar497】」
原因:好中意隻貓,好想有得睇>_<
回復 支持 反對

自細就好鐘意貓~仲要係史力加入面識講嘢嘅貓wo~~!!有貓做嘅戲一定要睇><
回復 支持 反對

nakuz id:faifai0505
原因:睇預告隻貓D對白好好笑,好想睇
回復 支持 反對

Nakuz ID: weenmui
原因: 因為故事好吸引,劇情又搞笑,上次系2D,今次又系3D,所以好想睇真啲隻皮靴猫,3D效果真系好正好特別,隻猫猫又好可愛好得意又型又好Q,真系好中意好中意佢,而且哩套戲仲系《史力加》&《功夫熊猫》創作班底笑聲打作,一定好好睇姐!支持支持!!!
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《無敵貓劍俠》優先場戲飛!nakuz id:Samson_Ou
想睇嘅原因係因為:就算佢有幾甘正義同硬朗嘅外表下,佢都會有好萌嘅一面架!瞄~~~
PS:(隻蛋我會覺得好搞笑...........!!)
回復 支持 反對

nakuz id : fannyco
原因: 睇預告片, 見到隻貓又CHOK又可愛, 又有正義感. 真係好想睇吓整套戲是點樣.
回復 支持 反對

nakuz ID:將軍抽車
原因:首先我未睇過3d電影,另外貓仔係史力加入面做配角,抽出黎成為主角,同laughing哥由配轉主一樣,我最欣賞因為個人魅力而跑出的角色!
回復 支持 反對

太好啦!!
好耐之前已經想睇架啦!!
又可愛又型@@
回復 支持 反對

nakuz ID:waters
原因:想睇隻貓有幾勁
回復 支持 反對