收起左側

你們覺得龍之谷最後的結果是????

但呢D已經唔係橘子做到既野......
我都係講部分原因姐@@"
jimmg12 發表於 24-1-2012 01:35

佢唔整即係佢有問題啦

贊成+1

P.S 你加我-3-(音速烏龜) 聽日比番D金你.....
     (幾多金....?)
ho_samson6729 發表於 24-1-2012 01:32

果陣200=而家400==

我叫赤髮鬼 你寄過黎就OK
回復

我覺得可以加多項選擇,[台灣玩家最終可能會步香港玩家後塵]
之前特登申請台灣橘子帳號去杰倫特server望過
D外掛唔似其他server咁多,原因可能係台灣橘子同香港橘子申請樂豆帳號方式"唔同"有關!?
(杰倫特server僅限台灣樂豆帳號能登入)

香港橘子帳號隨隨便便都可以申請成功,而台灣需要門市或手機認證
問題係 點解連杰倫特server都可以出現外掛?
(雖然帳號未經認證,唔會即時封鎖帳號,但 總比_橘所謂既偵測外掛既速度快!?,因為我自己擁有8個台灣橘子帳號,當時未申請龍之谷遊戲帳號,而係最近,去申請龍之谷遊戲帳號(8個),睇下幾耐會被鎖帳號,結論係1-2週內有5個龍之谷遊戲帳號被鎖,而所謂既防外掛偵測機制,佢地報稱幾千筆鎖帳,有邊個會知真定假!?只有_橘自己先知)

原因如下:
係我自己玩緊個server周不時會見到廣播(藍鳥)520金~1200金來收購帳號認證
仲要係大量合作,好難唔令人懷疑就係外掛工作社既人
係連線方面,我諗台灣玩家最後結果都會同香港玩家一樣,唔係我黑心,而係絕對有呢個可能性。
回復

回復 42# 曖在鬼瑪★

唔錯既意見@@家下得台灣沒事真係搞到我有D憎台灣佬==每次玩天梯一有問題就...囧
回復

橘子只會馬虎去做,一段時間不斷線,一段時間瘋狂斷線 !
回復

橘子只會馬虎去做,一段時間不斷線,一段時間瘋狂斷線 !
DavidTang 發表於 24-1-2012 23:29

...呃分==(我都係
回復

我整係知會狂lag
回復

但問題係佢捉極都捉唔晒

好似IPHONE既JB咁,APPLE封完一個漏洞轉個頭又有個漏洞比人JB到

佢之前都成功過, ...
jimmg12 發表於 23-1-2012 21:22

(心中話:之前我在巴哈看到1幅圖說外掛是GM放進來的,極速被DELETE)
回復

(心中話:之前我在巴哈看到1幅圖說外掛是GM放進來的,極速被DELETE)
webb18 發表於 26-1-2012 12:50

真定假=口=GM放外掛????可能性真係好低下==
回復

真定假=口=GM放外掛????可能性真係好低下==
Cloris 發表於 26-1-2012 14:27

有冇搞錯呀?佢有冇職業操守?
回復

GM放外掛咁邪惡?!
唉~DN呢隻GAME咁正希望唔好每況愈下
回復