打印 上一主題 下一主題
收起左側

巨人巢穴會拿石板的朋友入來幫幫忙

點解呢?我物防魔防幾多?我聖徒18W血,物防魔防都1W1,基本上除左毒關唔識走果時死過一次之外,都 ...
monsterbb100 發表於 27-3-2012 14:55

我之前入一個巨人團的時候很好笑,那個隊長看了我一身裝就叫我走,但他限6000攻以上

我那時HP8萬,物防3千,魔防7千,魔攻5700,水攻22%

我報了我的資料被他後就說:『你才得8萬HP,被怪打一下就死,你還是走吧,不要迫我踢你』無言==

元素開盾打毒那關吃毒我試過幾次不死==差點才死,加上元素很難才會死...我覺得元素生存率有時比牧師還高0。0
回復 支持 反對

無錯==

我覺得橘子的遊戲有大型活動的時候線路通常都是好穩定的。。。

但一活動完結後的時候就會 ...
Cloris 發表於 26-3-2012 18:47

唉  其實到底個ser係咩事點解會咁= =?  派得多45lv角搞到成個ser 56k?
回復 支持 反對

我之前入一個巨人團的時候很好笑,那個隊長看了我一身裝就叫我走,但他限6000攻以上

我那時H ...
Cloris 發表於 27-3-2012 18:27

果個隊長有病o者~~ 玩元素既人都係閃避流加開盾架啦~~ 邊有傻仔用到元素仲要好似牧師咁死咁埋身黎中怪架?  個個元素都係(尤其係冰女呢D近身法師)閃埋身,放疊冰,然後閃遠,再用火攻或冰攻技黎遠距輸出架啦~~ 叫佢唔好睇少元素果8萬血咯~~ 識閃識避識適當時開盾,適當時衝埋怪度疊冰,適當時遠距火冰技輸出,果8萬血分分鐘仲好洗過十幾廿萬血既牧職咯~~
回復 支持 反對