打印 上一主題 下一主題
收起左側

[泰拉] 第n隊過大綠龍..

依個吾係曬命文 吾鍾意既自離 3Q..

雖然大綠龍已經出左一斷時間.. 經過一番努力 終於過左
其實 好多人都話打綠龍 緊要既係智慧武 ,
我地隊 只有八把 吾係多 不過有時空干擾同精神爆發 令到個cd時間變少 所以吾洗多都可以做到好好既效果 ,
打法都吾係話有咩突別 同打細綠龍一樣 只不過係血厚左好多好多..
係到講下我地既隊伍組合:
十字軍
月光劍豪
聖徒
毀滅者
時空領主
影舞者
冰之女王
機甲司令

打左兩場 一件遊俠既裝都無既
回復

恭喜你們。
回復 支持 反對

恭喜~我前幾天才打嬴小綠龍T^T

都不知道要幾時才可以打嬴大綠龍QQ
回復 支持 反對

禽晚同野團打大綠,4R因為唔夠火力而拖長左時間,令隊友跳台失誤而陸續死亡而滅團~~ 最後係我個十字死架~~ :lol  始終大綠真係好睇團隊過關既熟練度,冰女3R一死,全團輸出即刻大打折扣~~

冰女未死時頭威頭勢,1R拖兩隻王黎打,2R時隊長仲好串咁話拖住黎慢慢打,2次跳台後KO左佢,3R全屏毒都只係出過兩次都KO個大頭鬼~~ 可惜第二次全屏毒前冰女誤中地圖毒GG左,結果4R因為冇冰女疊冰,大家既輸出即刻衰晒.....

打頭一隻蜘蛛都比佢全屏蟲左4次先打得死佢~~ 最後果隻更唔洗講~~ 5次全屏蟲後得返我個十字同月光,月光死埋後,我都拖左3分鐘,中到佢得返最後一行血既6/7時先死~~ 十字就係勝在有化身,開化身黎中佢,化身後開盾 繼續中死佢~~ :lol 可惜隻死蜘蛛跳黎跳去仲放蟲網,比佢蟲網衝死左......
回復 支持 反對