打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 星空之門以及星夢結合再生計劃 希望大家協助

係08年個時已經整緊個服,我想問係咪同一個黎
回復 支持 反對

其實隻GAME進度OK,只系有好多野都要搞,唔系話一時三刻可以搞好@@大家等下啦
回復 支持 反對

等到幾時= =?
回復 支持 反對

因為一路以來星空都有大量既BUG 技術部門一直都係度邊測試邊修改
但由於可以動用既人手非常少 因為可以睇得明程式邊一部分屬於邊一D功能 都要有經驗 就算知道 要點改先可以修改左個問題又係另一難題 因為有時唔係改數字就得 可能係要打過一條新程式上去
再加上地圖出怪數量同位置既控制都需要慢慢調整
開發部都表示係進度援慢 不過無辦法 例如佢地試過全日改左20個photo 不過有2個鐘以上都係GAME入面debug(當一日做8個鐘 都有1/4既時間拿左去測試)
佢地有定期匯報進度 佢地表示過好灰 俾人係論壇咁講法~~
回復 支持 反對

因為一路以來星空都有大量既BUG 技術部門一直都係度邊測試邊修改
但由於可以動用既人手非常少 因為可以睇得 ...
懾靈歌 發表於 13-8-2012 18:31

放心~雖然唔能夠實際上支持,但起碼呢到有83個人精神上支持你地~!  (好事定壞事!?
回復 支持 反對

但由於可以動用既人手非常少 因為可以睇得 ...
懾靈歌 發表於 13-8-2012 18:31

慢慢啦 我地會等
回復 支持 反對

支持.__.
真係冇咩好講
總之加油,睇得出大家都對你地有好大期望:p
回復 支持 反對

我都玩過一段時間,支持你
回復 支持 反對

支持!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

已經進入測試人員經外部網絡入去進行各方面測試既階段=3=
我作為測試人員終於好努力咁UP到LV10=.=""
不過又無得出技 同埋成日都OUT圖(去左正常行動以外地區)-.-仲好多野要技術部跟進 完全係未玩得既狀態
回復 支持 反對