打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 復彩有望!!!!!!

睇下以下既相就知道
回復

低能,次次問佢.佢都係甘答嫁啦
回復 支持 反對

一定咁講架啦
回復 支持 反對

我不會說g1回覆信件只有三種:
1. 謝謝你的來信.....對閣下造成不便我們十分抱歉
2. 謝謝你的來信.....我們會慎重考慮閣下的寶貴意見
3. (問題實在太簡單, 直接回答)
回復 支持 反對

咪係- - 可能係開創gameone時已經打定e句野 e家只係開返個文件copy返+改返個遊戲名/.\
回復 支持 反對

佢應住你先咋,一係對唔住,一係唔該你,一係多謝你,一係比人昆左就話唔關佢事
有邊次會做野- -
回復 支持 反對

樓主,知唔知咩係敷衍?? 客服果段野好明顯就係複製貼上
彩島真係要復活,等到2020年左右吧啦。俾你問個客服彩虹島plan幾時再大改版,我肯定佢只會答唔知/會同廠商跟進
之後無左件事。

人地日版都更新左season2(第二季),出埋新職,支援更高解像(1024x768,1280x800)
而家港版先出左羅馬競技場同二轉無耐,好搞唔搞,搞個220lv新上限
分流由10個縮到5個,仲要係舊既綠色介面
我更加理解唔到點解台版更新做得咁好都執,反而唔係香港執。
垃圾GAMEONE

照正常更新速度黎計,等多年就會有彩島第二季大改,
不過睇gameone更新速度,起碼等多5-10年啦....

最近睇完其他版既片,再望返港彩...不堪入目。要玩既話,我唔好比錢買VPN玩韓版/日版or美版..
http://www.latale.jp/update/2nd_season/
(link入面尾3格有影片睇)
回復 支持 反對