查看: 2150|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

而家D小綠團好多無料扮4條

口口聲聲話萬攻團過龍團一入到去個個睇落成套50S好似好有料

再睇真D防具全set+6, 主副+7,8, 仲要唔止一個係咁, 全隊8個有4,5個都係咁, 仲話想解20分鐘?

火力唔夠想話打默契? 大佬野團黎咋, 個個心靈相通咩, 點知到2r死幾件3r又無啦啦企錯又話lag又剩咁, 得果幾條友打乜?

唔該d人就算無萬攻都唔好咁離譜好冇? 你識打既打慢少少都好過要其他隊友幫你地頂啦...

btw 而家馭魔魔攻好易推?  

有條友綠時正屬全套, 主副霸龍+7魔力II, 防具得下褲係智慧, 其他風黎既, 飾品40a魔力潛暗, 50a魔力潛魔, 雙50a智飾, 紋章果d無睇

咁樣會有9k攻???無玩弓真係唔知
回復

無智/風仲比佢入?最少都1把智拉
回復 支持 反對

哈哈..琴日1粒鐘打2場小綠..1場19;18 1場26分鐘
2隊都係野團..但係個隊名冇講明要過20分鐘.. 一切順其自然就好了..^.0
勝利品;龍劍 潛埋暗攻
我地既隊組19分; 冰女 火女 十字軍 劍鬥士 鍊魔 審判 狂戰 時空

DN 2012-04-29 21-52-48 Sun.jpg (175.55 KB, 下載次數: 1)

第二場 ,呢個勁=_=唔洗傭兵.戰潛我汁哂

第二場 ,呢個勁=_=唔洗傭兵.戰潛我汁哂

DN 2012-04-29 20-58-26 Sun.jpg (151.56 KB, 下載次數: 0)

第一場 遲左..影唔到相=_=

第一場 遲左..影唔到相=_=
回復 支持 反對

再睇真D防具全set+6, 主副+7,8, 仲要唔止一個 ...
KAMIKI澈 發表於 30-4-2012 12:12

請問你玩咩服,我玩泰拉服
但我現在是新手,還可以轉其他服
回復 支持 反對

請問你玩咩服,我玩泰拉服
但我現在是新手,還可以轉其他服
jockeylo 發表於 30-4-2012 18:57

轉黎暗影 一齊挽
回復 支持 反對

轉黎暗影 一齊挽
po159956 發表於 30-4-2012 18:59

有D人玩太古,有D就玩混沌,有D就你果個

唔知玩邊樣好,混沌就玩過,不過就好低LV,同埋好少見過人講過,泰拉就18LV,但冇見過人係樂古講過
而家我覺得最多人玩既:一係太古,一係暗影,唔知玩邊樣好

同埋我係泰拉玩係用劍聖,但係好難用
回復 支持 反對

回復 6# jockeylo

黎暗影喇=3= 劍聖挽挽下就熟..
2轉 劍鬥士吧-_- T4改版劍鬥士就是最強的了
回復 支持 反對

回復  jockeylo

黎暗影喇=3= 劍聖挽挽下就熟..
2轉 劍鬥士吧-_- T4改版劍鬥士就是最強的了 ...
po159956 發表於 30-4-2012 19:15

下!有2轉架,我刀唔知,要幾多LV轉到2轉
但係傭兵有一招係轉斧頭,跟住秒左我
我到時叫死神之jockey,係村等我,帶我打,可唔可以
回復 支持 反對

下!有2轉架,我刀唔知,要幾多LV轉到2轉
但係傭兵有一招係轉斧頭,跟住秒左我
我到時叫死神之jockey,係村等 ...
jockeylo 發表於 30-4-2012 19:19

明天吧= =我要打綠龍..
2轉45Lv
回復 支持 反對

再睇真D防具全set+6, 主副+7,8, 仲要唔止一個 ...
KAMIKI澈 發表於 30-4-2012 12:12
我fd羅莉 綠時 , 50s防具全set+6, 主副+8  =  1.1w攻
不過你講果個弓手裝有點扯......除非 雙智/暗弓.....否則野團好少人組弓手
回復 支持 反對