樓主: clarence2468
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[對戰] [我有意見]對戰之道

關閉 [複製鏈接]
同到我玩當你贏
clarence2468 發表於 9-5-2012 20:33

咁我認輸
回復 支持 反對

戰積靚有咩用??技術 技術
有D人以攻擊壓倒對手,有何意義?
打一下就升仙,玩毛?唉,都算啦!!
下場叫佢脫D裝 ...
凸=.=凸 發表於 9-5-2012 21:03

仲有得嚴重D

回復 支持 反對

仲有得嚴重D
b_937 發表於 9-5-2012 21:40

你哥倫布咗.大把呢D
回復 支持 反對

唔止對戰...打任又咪係咁 :O
回復 支持 反對

u such a....
好文法.
回復 支持 反對

技術要喺對戰過程先睇到,而唔喺結果.
經常性睇人講我贏到邊個邊個,但我唔知你用咗咩手段贏到,
我唔介意花時間睇有質素既對戰記錄片,總好過淨SHOW戰果 打飛機.
回復 支持 反對

技術要喺對戰過程先睇到,而唔喺結果.
經常性睇人講我贏到邊個邊個,但我唔知你用咗咩手段贏到,
我唔介意花時 ...
DosDiosas 發表於 11-5-2012 10:25

我拉4贏咗人
人地唱唔起我>.<
回復 支持 反對

大部分台灣人都係用屈機job 高爆高吸魔100集氣…
玩到無野好玩¡❣
善仔Ss 發表於 9-5-2012 19:52

跳斬怪 回復/吸+MP/HP怪 爆擊怪 地矛怪 集氣怪復活怪(我指既係 有隻消費寵 一放技就可以回血/復活)

(部分)台灣佬真係玩到無野好玩
除左(部分)台灣佬之外 仲有D HK人好_ ON _
只係識玩S/SS裝
我B+裝又無咩技術 既賽3 當然唔夠打 加上我又無玩裝 隻賽一套點裝都無

叫佢地B+裝

就同我講 買點裝啦 垃圾!

所以在這裡勸大家 買返套卡巴羅C 旁身
P.S我無買到=] 我打開B+場~
回復 支持 反對

跳斬怪 回復/吸+MP/HP怪 爆擊怪 地矛怪 集氣怪復活怪(我指既係 有隻消費寵 一放技就可以回血/復活)
...
hung9386 發表於 11-5-2012 19:51

仲有職業差呢?技能樹呢?
回復 支持 反對

仲有職業差呢?技能樹呢?
柚木共睹 發表於 11-5-2012 20:33

跳斬怪?
回復 支持 反對