打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影視情報] 《蜘蛛俠:驚世現新》首度以3D立體面貌登場!

參加「樂古」論壇送!《蜘蛛俠:驚世現新》正塲戲票!
ID:DavidTang
3D嘅蜘蛛俠點可以唔睇呀~
回復 支持 反對

想睇既原因:蜘蛛俠我諗都陪左我10幾年啦,由之前我有玩XBOX360既蜘蛛俠,之後卡通片睇,睇到真人做
                 係蜘蛛俠令我變得成熟,細個無聊到會問屋企人點解佢識爬黎爬去(唔好笑我),到大個先知冇可能--
                係就係無聊左D,但尼個係事實,蜘蛛俠最特別係佢既服裝,唔戴頭罩,好似克羅地亞件格仔xd(睇歐國盃就知),再加上尼套又有哈里波特同變種特攻既人員參加幕後,尼2套都係大制作,無理由唔想去睇岩唔岩先?;P
回復 支持 反對

送!《蜘蛛俠:驚世現新》正塲戲票!
Nakuz id: buibuichu
原因 : 因為真係好想睇呢套戲...內容極之吸引...所以我好想去睇丫...點可以唔睇呢...
回復 支持 反對

3d唔知會係點呢~
回復 支持 反對

ID:ltlboyxx
感想:蜘蛛俠呀...咁經典.好想睇.
回復 支持 反對

我想問喺咪姐舊果3集已經斷左?
回復 支持 反對

ID:ada0089
感想:想睇蜘蛛俠  新一集應該唔錯
回復 支持 反對

nakuz id: rockman913
原因 : 從 ( 新 ) 開始,睇左預告,我覺得應該唔錯,敵人都唔同左,好似好正咁
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送蜘蛛俠:驚世現新》正塲戲票!
ID:死gm
感想:一路都有追開
回復 支持 反對

ID:siufishyan
原因:因為蜘蛛俠好耐以前都睇過 所以想再睇
回復 支持 反對