查看: 3523|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[轉貼]龍之谷 60lv 新巢穴 by 半糖

[size=0.9166em]Dragonnest 龍之谷 60lv "Professor K Nest" K教授巢穴 part 1 by 半糖[size=0.9166em]

[size=0.9166em][size=0.9166em]Dragonnest 龍之谷 60lv "Professor K Nest" K教授巢穴 part 2 by 半糖
[size=0.9166em]

[size=0.9166em][size=0.9166em][size=0.9166em]Dragonnest 龍之谷 60lv "Typhoon Kim" Nest 颱風金巢穴探險"part1" by 半糖[size=0.9166em]

[size=0.9166em][size=0.9166em]Dragonnest 龍之谷 60lv "Typhoon Kim" Nest 颱風金巢穴探險"part 2" by 半糖[size=0.9166em]

回復

D副本都唔係人打既=- -
回復 支持 反對

D副本都唔係人打既=- -
geoff888 發表於 10-6-2012 15:20

點解咁講= =
回復 支持 反對

回復 3# nakuz_445634

求其hihi都死= = 除左傭兵之外.@@
回復 支持 反對

回復  nakuz_445634

求其hihi都死= = 除左傭兵之外.@@
geoff888 發表於 13-6-2012 15:34

睇落好似幾易打~~
回復 支持 反對

睇落好似幾易打~~
nakuz_445634 發表於 13-6-2012 15:47

你話呀=.=
回復 支持 反對

下下爆到隻王幾萬到60幾萬都只係扣佢條血bar少少.... 血厚到變態~~~

哇!K博士炸地果下,血薄既職會秒殺架喎~~
回復 支持 反對

下下爆到隻王幾萬到60幾萬都只係扣佢條血bar少少.... 血厚到變態~~~

哇!K博士炸地果下,血薄既職會秒 ...
monsterbb100 發表於 13-6-2012 16:35

可惜我對60巢穴已經冇興趣=_=
回復 支持 反對

可惜我對60巢穴已經冇興趣=_=
nakuz_445634 發表於 13-6-2012 16:41

3團小綠都未過到... 始終3團既輸出同埋合拍度都差好遠,要大家打多D先得~~ 你今晚準時呀~~ 9點呀~~ 上次冇左你呢個補血,求其搵外援,結果過唔到小綠....今晚開RC啦,我叫娜米指揮你幾時放野,你聽住佢黎放啦~~
回復 支持 反對

3團小綠都未過到... 始終3團既輸出同埋合拍度都差好遠,要大家打多D先得~~ 你今晚準時呀~~ 9點呀~~  ...
monsterbb100 發表於 13-6-2012 16:45

都話左我每日9點都玩唔到= =那米rc到都刪左我個名啦 補師係淚雨

成員:淚雨(聖徒) 蜜糖娃兒(影武) 勁澈(劍鬥)

寒冰小怪(冰女{星期一~四 8:30後})

愆語凜妡(鍊魔) 妙筑玄華(時空)

Im蘿莉氏守護者(坦)

Queen御犽夜(物蘿)

~~星期三 晚上9點~~

3團已經冇左我啦/___\

回復 支持 反對