樓主: nakuz_445634
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[轉貼]龍之谷 60lv 新巢穴 by 半糖

天弓又是炮灰的時代  =   =
<---天弓控在這xd
回復 支持 反對

ed巢穴4個人打真係打到想死-.-  特別係d唔識打既人.......

完全送死=.=
回復 支持 反對

我唔係專業補師黎架~~ 我開始打綠龍時係用十字架~~ 打多左,又留意隊中聖徒係點放,先知聖徒係點打 ...
monsterbb100 發表於 13-6-2012 21:09

仲有小小想問...
4r讀秒係幾耐要上台?

5r打到王最後一條血剩一半先出黑洞 咁仲要唔要放奇蹟?
  定係最後一行血就即放 唔理有冇黑洞

今日跟左個野團 都未走過去左邊隻龍已經死左= =只係入過中間個圈圈一次
18分鐘打完XD 順便解埋個成就~~

我今日打左2埸小綠 冇死到XD 依家開始識打了><
回復 支持 反對

仲有小小想問...
4r讀秒係幾耐要上台?

5r打到王最後一條血剩一半先出黑洞 咁仲要唔要放奇蹟?
  定係 ...
nakuz_445634 發表於 18-6-2012 17:18

4R每40秒就要上台,所以只得30秒就要ready定~~

5R打王到最後一行血先出奇蹟,唔理佢有冇黑洞,黑洞等隊友自己避,一般都會避到~~ 就算你出左奇蹟,佢吸左,但中黑洞,一樣都會秒~~ 因為比黑洞吸入去既時間太長,就算吸左奇蹟,都會因為buff時間過左而被殺~~

將來你入到1團就知咩叫火力,我地一般係15-20分鐘內過關,最變態果次係13分半過左~~ 所以你而家知點解我響會頻時講話火力咁重要,因為火力越大,隊友失誤既機會會越少~~ 攻擊係最好既防守,呢個定律係絕對既,更何況大綠仲要限時,若果火力唔夠,輪你點好既點強既防守,都會因為時間唔夠而滅團~~
回復 支持 反對

Dragonnest 龍之谷 60lv "rofessor K Nest" K教授巢穴 part 1 by 半糖

Dragonnest 龍之谷 60lv "rofesso ...
nakuz_445634 發表於 10-6-2012 13:15

半糖其實玩咩服
回復 支持 反對

半糖其實玩咩服
jockeylo 發表於 19-6-2012 19:57

降(韓)服咯~~ 如果唔係點會咁快upgrade到新資料比我地~~
回復 支持 反對

降(韓)服咯~~ 如果唔係點會咁快upgrade到新資料比我地~~
monsterbb100 發表於 19-6-2012 20:47

佢玩韓服之外,仲有玩咩服
回復 支持 反對

K博士好難打
回復 支持 反對

monsterbb100 發表於 19-6-2012 20:47

我決定退谷了~~ 已經考慮左好耐最主要原因係想專注係讀書上
所以.... 1團補師位置請另找其他人 sor
好多謝呢1個多月在有你的照顧 :handshake
回復 支持 反對

我決定退谷了~~ 已經考慮左好耐最主要原因係想專注係讀書上
所以.... 1團補師位置請另找其他人 sor: ...
nakuz_445634 發表於 25-6-2012 13:42

岩既,始終讀書緊要,太過盲目玩樂,只會荒廢左學業,你唔以我呢D老餅,食飽飯冇C痾,又冇野做,先用Game黎解下悶咁~~ 加油啦~~ 讀完書出黎做野時,可能第二隻Online又同你相遇呢~~ 加油啊~~ :handshake
回復 支持 反對