打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 送!香港首部《海賊王3D: 草帽追逐戰》優先塲戲飛!

關閉 [複製鏈接]
參加「樂古」論壇送!《海賊王3D: 草帽追逐戰》優先塲戲票2張
nakuz id:s031072
原因:由上年等到今年...等唔到啦
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《海賊王3D: 草帽追逐戰》優先塲戲票2張
Nakuz Id : 影月尐煙
原因 : 好鍾意海賊王 @@
回復 支持 反對

nakuz id:ac24979013
原因 : Onepiece 經過多年來的時間 直到現在2012年 都是各大動漫迷喜愛的作品之一
當中集友情 熱血 冒險多方面元素 深受歡迎 而我亦深深被海賊王這套動漫所感動
每當主角路飛有新伙伴的加入 和 伙伴有危險時 總不理會一切站出來支持他的伙伴
當中最令我感動的一幕 就是 火燒梅莉號的一刻 真的令我感動落淚!!
尾田榮一郎先生能夠創作出如此佳作 作為粉絲的我 亦對於這次3D電影版充滿期待
自上次的劇場版 "強者大戰" 路飛Vs金獅子 仍瀝瀝在目
難得Onepiece 能夠在香港的大銀幕上演 作為忠實粉絲的我 當然希望能夠拿到戲飛親眼目睹這Onepiece的電影 !!
回復 支持 反對

【nakuz id:samhui127】
回復 支持 反對

nakuz id:死gm
原因:有戲唔通唔睇咩
回復 支持 反對

nakuz id:過戶客
原因:好想一睹佢既風彩
回復 支持 反對

nakuz id:rockeyxxxx
原因:難得海賊王有3D,一定支持
回復 支持 反對

nakuz id:yo-ghurt
原因:支持我老公路飛!
回復 支持 反對

nakuz id:zenith710
原因: onepiece 好睇
回復 支持 反對

nakuz id:ltlboyxx
原因:我咩都唔理.總之我要睇路飛^^
回復 支持 反對