打印 上一主題 下一主題
收起左側

繼上次2個+10主武。。今次又黎了xd

我想問下其實而家雙智慧仲有冇用= =

聽講咩智慧最多-人100%咩屬防之類既傳言~.~ ...
Siu乂小聖 發表於 13-7-2012 19:23

雙智慧武仲有用, 不過無左全隊累加...囉= =
我宜家都諗緊玩唔玩 主武 智慧, 副武 魔力的說...
至於個咩屬防...我都唔清楚><

BTW, 艾力拎把龍武黎無果凍 +11= =
真強的說@@....(我可沒你的勇氣和膽量@@)
回復 支持 反對

雙智慧武仲有用, 不過無左全隊累加...囉= =
我宜家都諗緊玩唔玩 主武 智慧, 副武 魔力的說...
至於個咩 ...
avin0072 發表於 13-7-2012 22:18

ed好運過頭既人我一切無視-_________-
姐係智慧武就係減到人屬防但只能計自己輸出= =?

我而家諗緊...雙智慧定雙魔力好=.=

唉~.~
回復 支持 反對

ed好運過頭既人我一切無視-_________-
姐係智慧武就係減到人屬防但只能計自己輸出= =?

我而家諗緊.. ...
Siu乂小聖 發表於 14-7-2012 18:25

主智副魔我依家都係咁-0-

@@問題係依家冇人收我把野xd
回復 支持 反對

主智副魔我依家都係咁-0-

@@問題係依家冇人收我把野xd
kenyuwb 發表於 15-7-2012 10:56

咁我都跟你啦:lol
回復 支持 反對

咁我都跟你啦
Siu乂小聖 發表於 15-7-2012 11:57

魔攻系就好啦, 主智副魔咁易諗...
嘩我隻物攻系就黎諗到我爆頭= =
都唔知主風副破壞好, 主風副致命好, 定係主破壞副致命.......
回復 支持 反對

魔攻系就好啦, 主智副魔咁易諗...
嘩我隻物攻系就黎諗到我爆頭= =
都唔知主風副破壞好, 主風副致命好,  ...
avin0072 發表於 15-7-2012 18:31

主破壞副破壞啦咁:lol  +傷疊冰ED野唔到戰士做:)
回復 支持 反對

魔攻系又勁食MP既職就主智慧副朝氣啦(十字、元素、時空、魔箭、魔劍都岩用~~),物攻就全破壞啦~~ :lol
魔攻系又唔勁食MP既就主智慧副魔啦(聖徒、審判都岩用)~~
回復 支持 反對