查看: 3062|回復: 19
收起左側

60a還是50s霸龍裝強d??

我比較過,60a大劍比50s大劍,50s較高攻
但60a手套比50s手套,60a比50s高防.
很迷惑誰比較好..

不過50s就有套裝加成
回復

60AI 比 50SII 強一點

將來出60AII就一定強50SII好多

不過我等60S裝出才換裝,現在還是繼續用50S裝
回復 支持 反對

60a打到既話祼衝到上+9先用
回復 支持 反對

我想問一下..60a可唔可以用女神眼淚換到,如果唔得,遲下可唔可以???
回復 支持 反對

我想問一下..60a可唔可以用女神眼淚換到,如果唔得,遲下可唔可以???
sai1106 發表於 18-7-2012 18:48

要升到59,60.. 個黑心商人先會出60Lv眼淚店
回復 支持 反對

回復 5# po159956

55 感謝,宜家我既50b唔敢入龍團- -
回復 支持 反對

回復  po159956

55 感謝,宜家我既50b唔敢入龍團- -
sai1106 發表於 19-7-2012 01:33

我50A 只係敢入海龍咋T^T而家59lv 都唔知夠唔夠 打60巢 得果古代裝
回復 支持 反對

我而家仲用緊個40L海龍杖.....但防具就50s  而家考慮轉唔轉60a好=.=

大家覺得我轉唔轉好@@?   防具all50s  但未整到字尾2= =  而且係2隻天梯裝+3件霸龍

武器就魔力球仲係50a=.=  杖就40L 海龍+12  大家覺得我一次變晒做60a好唔好?
回復 支持 反對

我而家仲用緊個40L海龍杖.....但防具就50s  而家考慮轉唔轉60a好=.=

大家覺得我轉唔轉好@@?   防具all50s  ...
Siu乂小聖 發表於 19-7-2012 13:27

其實換唔換都無咩所謂~你E套裝所有巢都夠刷
  如果好彩打到60A咪換囉(個人意見
回復 支持 反對

想問一下,60a可以用眼淚去換,但係有咩可以打到眼淚??除了L所見到的任務
回復 支持 反對