查看: 14146|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

你地開心啦?

依+gm 係咁送埋d 99%skill 神裝遲d仲要關ser
咁樣仲有咩癮
你地之前仲係咁係到bug code 依+又有咩用
回復

講到玩彩虹既都會係呢度咁?如果無bug 都唔會俾人整到啦..所以關左係正常
回復 支持 反對

99%skill 神裝 ><
有沒圖可以見識見識下???
回復 支持 反對

神級兵器不得了
999%IGORNED DEF  
降時300
用落係斧頭 但下下按S都好似發魔咁 根本就係破防魔

不過佢咁搞法我覺得重開SER機會愈來愈低
一個朝早就已經亂晒成隻GAME既RULES
回復 支持 反對

係..一下ko....好亂....根本唔係正常...係咁送野
回復 支持 反對

其實果d 所謂既gm 好易改到......基本上識hack 既人都改到,因能怪個防hack 程式太費
我同1班fd 由1開服就識bug ed 所謂既gm裝,只係因為我地為左個ser 唔好太多神裝
所以一直無賣/教其他人而已
所以gm亂派神裝 我同我班fd 1早遇左
回復 支持 反對

你地用咩程式??/果d神裝999 基本上同以前的外掛一樣...改攻擊力.一下ko
回復 支持 反對

我反而想知洗卡班人有冇用過d裝?

未用過會幾唔抵
回復 支持 反對

你地講緊外國 ser?? GM 只係想一D之前無機會用神裝既人,玩下姐!
回復 支持 反對

其實呢- -我想話.你地可以去www.spgame.net 有公告..吾係因為bug同hack既問題而關server.
係因為copyright既問題.再+上.e個只係test server.gm係last一日只係玩野.just for fun.改埋eventx1000
俾大家enjoy last既幾個鐘.吾係你地所謂既講到甘.再+上.我地問左佢.佢話probably 2013開番server
回復 支持 反對