收起左側

[綜合討論] 想問下咩事會比人封帳號

太少資訊 唔想同你估
台服不嬲都有亂封
玩其他服吧啦 見你都係隨便玩 重新都冇咩分別
回復 支持 反對

between 發表於 14-10-2019 13:50
太少資訊 唔想同你估
台服不嬲都有亂封
玩其他服吧啦 見你都係隨便玩 重新都冇咩分別 ...

我都交晒資料比佢 拎到就拎 拎唔到就算
回復 支持 反對

可能同人交易過d 250兵 或者 物品出事囉

早個幾月 我地團 有人係拍買左隻250兵都出事
佢仲要果朝清晨買左隻兵 睇番官網ban list好似11點左右比佢封左acc但佢仲未知 仲去入左千幾點 入完點番黎開acc先知封左
佢Send 左好多次1:1 都係覆呢句
經查詢你的同身分證底下帳號 因【電磁資料紀錄異常】,依遊戲管理規章、條例進行帳號鎖定,並終止會員服務契約,並不再受理相關會員服務申請
到最後 佢都係拎唔番隻acc 好慘

呢間playwith 同以前黑橙都係垃圾黎
掛拍賣250兵個掛佬唔封 走去封買250兵果個
以前買250兵一向冇事 一般玩家見250兵就買咖啦
鬼知你隻兵係用外掛升出黎 定係去神仙谷升幾個月慢慢吸出黎呀
以前一早唔捉人 到而家冇乜人玩既時候先黎殺錯人 玩野咩
回復 支持 反對

_HK_ 發表於 16-10-2019 13:46
可能同人交易過d 250兵 或者 物品出事囉

早個幾月 我地團 有人係拍買左隻250兵都出事

大把人都買250兵
亂封一早冇人玩
你團友話就話只買250兵姐
回復 支持 反對

between 發表於 16-10-2019 14:30
大把人都買250兵
亂封一早冇人玩
你團友話就話只買250兵姐

佢又唔係次次買250兵都封 封買兵果個 仲要封d又唔封d先最戇.
我團友咁岩撞正 炸死左
點鬼知佢咩玩法
只知港巨呢邊 已經好耐冇人擺250兵上拍
係果次無啦啦有堆250兵 應該係個新掛佬擺上去 一買就出事
有人被封之後 我地有人開分身acc 買隻番黎換英石用左佢又冇事
回復 支持 反對

wongkalok 發表於 14-10-2019 15:30
問題就係我10月8號凌晨玩完  之後就冇再入 但我10月11號返到香港就下午入巨商就話我比人封左帳號
咁一開 ...

你10月8號凌晨last online , GM 10月8日下晝封你帳號 都唔算咩大問題 , 唔通GM 24小時online咩

問題係你10月8號凌晨或之前有無用過掛 / 收過掛兵掛錢 / 開全頻屌過gm老母
回復 支持 反對

lightshadow1 發表於 18-10-2019 06:02
你10月8號凌晨last online , GM 10月8日下晝封你帳號 都唔算咩大問題 , 唔通GM 24小時online咩

問題係你 ...

係拍賣所個到買左一隻200LV騎馬弓兵
可能問題係呢個位到  係10月8號幾日前買
不過我就比晒資料巨商個邊 解唔解封就佢地話事
回復 支持 反對