樓主: hydroelectric
打印 上一主題 下一主題
收起左側

※JPOP茶室‥‥聽日本歌的人進來吧‥‥|||(進來吹水!!!)

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 #1 hydroelectric 的帖子

我刀好鍾意平井堅n光妹 ga
平井堅既瞳をとじて
光妹既first love automatic刀好好聽
另外刀好鍾意yui,kat-tun,arashi,news,every little thing,mika,柴咲幸,伊藤由奈
e排聽mr children 佢既印記(しるし) 真係好正
http://www.youtube.com/watch?v=2PKjeQlrOBI
回復 支持 反對

回復 #4 口﹏健﹏口 的帖子

我刀好鍾意every little thing ga
佢既戀文,一天的開始,time goes by,swimmy,fragile,明天再見,好正
回復 支持 反對

比D片大家睇..
95年,安室唱TRY ME
果時好後生
http://www.youtube.com/watch?v=fB7-qjUzDXM

97年,日本яヵみЭ大賞=Can you celebrate?
安室哭了....
http://www.youtube.com/watch?v=zEfhw5srWn0
回復 支持 反對

.......無人鍾意ayu.......
回復 支持 反對

k姐.....茶太的...也會留意的...而其他的都是雜歌.....只合耳緣的都會聽........(近來豆豆成了我的專用分隔線.....茶....
回復 支持 反對

路過....

看到有平井堅....

鐘意佢d慢歌,
快歌唔好聽,
最新果幾首都好好聽:君ソ好わスシア
回復 支持 反對

我聽果 d 歌手全部都係同 ACG 相關

你地講果 d 流行歌手我一個都冇留意, 佢地既歌更加未聽過

我聽  榊原ゆい、kukui (霜月はるか)、KOTOKO、桃井はるこ
其餘既一堆人, 只得幾首唔例舉

我走左去聽日文歌係因為覺得日文歌好過廣東歌,
而香港人都有一樣特質就係跟風,
所以轉聽日文歌之後都係聽自己覺得好聽既歌,
一堆人話好聽,  好似 YUI 咁, 我聽左兩首(人地推荐兩首所謂最好聽既歌) 已經可以掉資源回收筒
YUI fans 唔好插我 wor
回復 支持 反對

[quote]原帖由 真誠 於 9-8-2007 16:46 發表
我聽果 d 歌手全部都係同 ACG 相關

你地講果 d 流行歌手我一個都冇留意, 佢地既歌更加未聽過

我聽  
回復 支持 反對

其實我想問,
平井堅係咪gay的-.-
回復 支持 反對