查看: 83094|回復: 224
收起左側

[綜合討論] [轉貼]跑跑車款完整篇 (共201輛車)(2-1更新)***

官方主要車系只有分 爆烈.合金.舒適.尖峰.馬拉松.太空這幾種

站內也多分了特殊與KUSO兩系.我看了看.其他還有蠻多可細分的

所以多分了夜鷹.機車.MINI.可樂.花籃.角色幾系.讓資料比較清楚

[你要知道,,睇完唔回是會令我既發帖原動力冇左...]

N年沒更新,,sor-.-,,又更新啦~!!

■ 2008/02/01 更新項目
 •新增 爆烈系列"爆烈 PRO 限量版"車款圖片
 •新增 機車系列"勝利號 摩托車 SE"車款圖片
 •新增 動物系列"大頭狗黃包車PRO"車款圖片
 •新增 動物系列"舞獅車PRO"車款圖片
  尚有2台韓國車還未更新.先更新這4台吧

•新增 等離子P系列"PLASMA SR"車款圖片
 •新增 機車系列"美式重機"車款圖片
 •新增 KUSO系列"極地雪橇車PRO"車款圖片

評分

參與人數 2樂點 +13 收起 理由
dark00891 + 15 定期更新,,再加分
∼>風<∼ -2 請解除hide功能

查看全部評分

回復

我要睇我要睇...快d比我睇=.=
回復 支持 反對

等我睇睇先,,多謝分享...
回復 支持 反對

咁正 我都要睇><
回復 支持 反對

哇....sr好型呀...台灣幾時先出嫁=.=
回復 支持 反對

我要睇!!!!台灣幾時先出?
回復 支持 反對

回復 #6 alexcwy 的帖子

遲d咪會出Lo= =
回復 支持 反對

好酷啊!!!
回復 支持 反對

好像好勁咁!
因為有166輛車
有無咁多呀!
回復 支持 反對

原帖由 ps07155b 於 25-8-2007 20:01 發表
官方主要車系只有分 爆烈.合金.舒適.尖峰.馬拉松.太空這幾種

站內也多分了特殊與KUSO兩系.我看了看.其他還有蠻多可細分的

所以多分了夜鷹.機車.MINI.可樂.花籃.角色幾系.讓資料比較清楚

恕我直言, 這個POst我在其他論壇閱讀過, 資料該不是你分類的吧?
回復 支持 反對