打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 刀賊完美練法+配點(未玩過or想玩必看)

回復 支持 反對

2) 超強爆王型..."落葉斬"1>"楓幣炸彈"30(full技)>"血魔轉換"3>"金錢盾"20(full技)>"落葉斬"30(full技)>"勇者掠奪術'10

>"分身術"30(full技)>"勇者掠奪術"20(full技)...剩番比晒"血魔轉換"

呢個點法有D保留
刀賊血少,除左炸大姐可以企係上面屈之外
炸黑輪王,船長,喵王都係必中一兩下先炸得死
有錢的話,反而唔差在錢炸高唔高攻,只要你掉多一兩袋

我建議的係LV70第1點錢炸(可以炸下女神王幾開心的)
LV71三點血魔,LV72一點錢盾,一點落葉,同一點錢炸
咁LV72就可以去找下黑輪王,三小時重生
或者邊打邊炸型就可以打白色精油炸船長(最高扣3500)
至於喵王,無槍騎/龍騎朋友唔好打,火左唔夠3500唔好打

炸錢型刀賊留~~~
回復 支持 反對

2) 超強爆王型..."落葉斬"1>"楓幣炸彈"30(full技)>"血魔轉換"3>"金錢盾"20(full技)>"落葉斬"30(full技)>"勇者掠奪術'10

>"分身術"30(full技)>"勇者掠奪術"20(full技)...剩番比晒"血魔轉換"

呢個點法有D保留
刀賊血少,除左炸大姐可以企係上面屈之外
炸黑輪王,船長,喵王都係必中一兩下先炸得死
有錢的話,反而唔差在錢炸高唔高攻,只要你掉多一兩袋

我建議的係LV70第1點錢炸(可以炸下女神王幾開心的)
LV71三點血魔,LV72一點錢盾,一點落葉,同一點錢炸
咁LV72就可以去找下黑輪王,三小時重生
或者邊打邊炸型就可以打白色精油炸船長(最高扣3500)
至於喵王,無槍騎/龍騎朋友唔好打,火左唔夠3500唔好打

炸錢型刀賊留~~~
gamedin 發表於 8-6-2009 00:47

炸大姐都還正常
炸黑輪王?炸船長?

炸以上兩隻王不如去主巢炸
回復 支持 反對