查看: 8391|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [原創]初心者50lv教學(冇心機唔好入)

初心者?只係用三招技,小小物品,衝卷過一世?...係!!!就係咁難玩

頭10lv就係全力,學技能係為加速第1,加血第2,丟牛第3
最好係唔好學牛,因為後期冇力,真正新手技[[onion_50]]

加血就加得唔太多,又用得多法,我玩係力敏型,唔岩洗

加速就全期有用!!!

(ps:個人認為咁做,唔喜歡唔好跟)

1~5就打<--勁廢的說=.=
因為加左力,所以輸出係足夠!!!
5lv可以打,因為你係夠攻夠血
記住要做任務拎把刀
記住搵佢做任可以有工地手套,衝卷用
到左10lv就去維多利亞港搵維完阿伯捉棋(gag=.=[[onion_42]] )
到時就打佢升lv
加點就要開始加敏!!為9力1敏
打這個到20lv
可以做組隊任(應該冇人會組初心者=.=)
唔知喱個出左未=]
之後係空之城塔第8層、第9層打小石球(圖變左死圖,冇圖,唔好意思)
30等前都係,係維多利亞港買裝,30後買喱個,武器自己鐘意,我35用太極,太極真係太好用(要衝卷)
到左25lv要係做任拎這個

上篇打完,留意下集thx

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
+ 40 支持原創,列入精華.繼續努力!

查看全部評分

回復

好喇,到左35lv,好累=.=||
打喱個出經驗物,可以得到一個好價錢
<--寵物小精靈,小次郎個食人花,可以
都係一個選擇,注意:佢kb係為1000,所以最好雙開用真身打
咁樣就可以過到50lv(好似好易)
[[onion_74]]
做初心者有幾樣野要注意
1:要有錢,自認冇錢,白手興家,最好唔好玩初心者
2:要有心機,玩得多初心者會令自己瘋狂[[onion_43]]
3:初期卡左可以用經驗物(勁貴=口=)
4:要有恆心,先可玩出一個變態初心者

我要多謝睇哂我文章的人
因為我打字好悶=口=|||
字海下都會睇哂成篇文!!!
感動[[onion_50]] [[onion_50]] [[onion_50]]

圖片來源為:http://maple.playstar.idv.tw/index.php

回復 支持 反對

30等當然帶清酒啦(+100攻擊)
35等去打鋼肥?有點無言
wonder要打幾多下先死
練新手我打僵屍菇打到7x [[tk_26]]
回復 支持 反對

樓上大大,僵屍菇打到70等上[[onion_56]] 我認輸喇
綱肥對新手黎講係太難打,因為1000kb,不過!!!我係話用正身打
初心者用咩武器都係見仁見智(不過我都係鐘意清油[[onion_43]]
回復 支持 反對

太極短劍黎架wo.. 好用咩? [[onion_57]]
換把藍拖啦[[onion_57]]
回復 支持 反對

短劍夠攻速,藍拖唔岩我喱種唔等的人用[[onion_53]] [[onion_53]]
回復 支持 反對

原帖由 siuhin0603 於 10-5-2008 16:43 發表
短劍夠攻速,藍拖唔岩我喱種唔等的人用[[onion_53]] [[onion_53]]

藍拖二百攻
4X初心打4000幾
回復 支持 反對

用正身打, 分身吸...
根本唔使等到咁遲先開始吸...

打到10級飛去天空
用正身打經驗物黎俾初心者升到25- 30後
正身同分身組隊後分身吸.....
回復 支持 反對

我冇咁多時間打經驗物打到25lv=.=
我怕打得黎我都升左lv=.=||||
回復 支持 反對

我會收經驗物-_-
升到35玩101
如果預左玩初心者..
就冇得省錢
回復 支持 反對