打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 香港至有品龍爪 6月13更新 (反語

關閉 [複製鏈接]
嘩,你作野作得幾大,第一我果場有觀戰,佢最尾格鬥家+京面收左你皮,一人贏一場only,第2 我成日同佢玩佢都只會打格師而唔係格獅,夠正明你尻up吹作野
回復 支持 反對

第3我玩咁多次都係,唔係有d香港既醒目仔打贏一場2場咁大把就係度咩又抵能死又乘,佢都唔會串,除飛你了佢既姐,樓主好明顯你係贏完第一場串77啦,肯定你
回復 支持 反對

原帖由 chunchun43 於 12-6-2008 18:46 發表
第3我玩咁多次都係,唔係有d香港既醒目仔打贏一場2場咁大把就係度咩又抵能死又乘,佢都唔會串,除飛你了佢既姐,樓主好明顯你係贏完第一場串77啦,肯定你

我認為你正是樓主所說的人[[bao_34]]
回復 支持 反對

原帖由 乂絕望乂 於 12-6-2008 19:39 發表

我認為你正是樓主所說的人[]

可昔我係吸血鬼 昂流.你咁講,我認為係你wor根本
回復 支持 反對

龍爪一定有品=.=?[[yoyo_165]]
回復 支持 反對

原帖由 chunchun43 於 12-6-2008 22:35 發表

可昔我係吸血鬼 昂流.你咁講,我認為係你wor根本

那你這麼緊張幹麻[[bao_27]]
回復 支持 反對

贏咪贏輸咪輸囉..
冇乜野好嘈- -
回復 支持 反對

原帖由 德~xD 於 11-6-2008 11:04 發表
-.-..我覺得lag唔lag係佢自己電腦問題..可能佢自己lag緊
但又輸比你呢d新手級可能不爽才說東說西
+上你又出神裝- -別人不爽...正常吧 只是有沒有說出口的分別
仲有...1.1 在大家綠血情況 +大家同意的地圖 裝備 上 ...

我都唔算新手掛..香港百變未出 我係tw都藍獅
黃血果到 我只想講 我小血過佢 佢都輸
回復 支持 反對

原帖由 chunchun43 於 12-6-2008 18:43 發表
嘩,你作野作得幾大,第一我果場有觀戰,佢最尾格鬥家+京面收左你皮,一人贏一場only,第2 我成日同佢玩佢都只會打格師而唔係格獅,夠正明你尻up吹作野
原帖由 chunchun43 於 12-6-2008 18:46 發表

第1 你同佢係fd 你實幫佢咁講 你觀戰?有冇影相呀 亂吹果個係你lo
第2 對唔住 我唔知格獅(師)係乜Q 但同音  咁樣都唔夠正明我係到尻up吹作野(你有腦嗎
第3 我果陣最後一場用病魔 2場都贏 只係1場 佢0血 走到場邊邊 用京劇大絕推我落街
      最後佢輸到講哂粗口 話我細粒呀~乜鬼跳9呀~
    果陣金獅"sb"都係到睇講:我諗你唔會夠佢打. 之後即卡踢我 lock房 咁叫有品?輸唔起炸
第4 我唔係1開始"了"+串77佢, 開始果陣用凸攻打佢落街 佢就話我lag (佢自己隊友都話我冇lag 係佢吹)
  佢自己罵人+屈人lag先

最後又輸到走場 唉..比佢嘈到心都煩哂

回復 支持 反對

原帖由 tom1234 於 13-6-2008 17:02 發表
贏咪贏輸咪輸囉..
冇乜野好嘈- -

唔係輸贏問題 只係香港百變太多佢呢d人 輸唔起又要罵
小學生新手弱小心靈被傷害 就離開百變
睇下人地tw10個ser爆 香港..
今日見到佢 講:我係tw都未見過好似你禁既龍爪
佢即場叫我"死番去tw"
[[onion_29]] 香港有佢呢d人..真係.
回復 支持 反對