打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 香港至有品龍爪 6月13更新 (反語

關閉 [複製鏈接]
佢叫咩名..
係咪自認全SER最勁先?!
雖然話GA真係好少人玩..
但好似佢個類人..
真係要唔要都罷....
回復 支持 反對

原帖由 乂絕望乂 於 13-6-2008 13:31 發表

那你這麼緊張幹麻[]

咁你又咁緊張應我...我幫你講緊說話wor

同埋樓主你發得e個 post,我覺得你係唔夠人打唔鋸上黎嘈亂屈人果類人..咁得閒唔好練下野既-.-?話人小朋友你呢d行為叫咩0.0...唔夠講唔夠打就上黎亂up野0.0..咁成熟?

回復 支持 反對

原帖由 siubkin514 於 5-6-2008 20:15 發表
game名:天諸悍將
"龍爪" 輸左只會找藉口
之後話人淆抵 要隻秋 但係自己又唔開波
等左勁 ...

6月13後記
又見到佢 再次比我凸攻殺 (今次唔係打落街 係打死 今日佢又用咩格師<-----仲係唔明呢個名(大概係格鬥+京面)

樓主成日唔夠串話人打錯字,咁你呢??  小弟自問挑過佢機都輸,佢係冇大袋 甜tung咁勁但係都算ok. 好心你啦,睇你發得呢個post又打埋d咩周圍問人佢點點點,一睇就知你成日聊人又易發嬲果類啦..檢討下,唔係冇朋友,細路
回復 支持 反對

1:我黎開post只係比大家睇下有個禁冇品既龍爪姐
2:我幾時有話人唔夠串打錯字呀?你識我?同我玩好耐?
3:好似話人錯字果個係你bor 打錯個字洗死?
4:我幾時有問人佢點點點?我只係橘子開個一樣既post 唉 唔知頭唔知路又要嘈
5:我只係對住d冇品人先飛嬲lo 我都唔需要d禁冇品既人做朋友 大把有品fd同我玩
回復 支持 反對

原帖由 siubkin514 於 5-6-2008 20:15 發表
game名:天諸悍將
"龍爪" 輸左只會找藉口
之後話人淆抵 要隻秋 但係自己又唔開波
等左勁 ...

你講咁多野都係想人幫你姐./..
圖都冇張..搵你牙媽信你咩
我夠話我係十大首富啦..咁你又信唔信牙..話你係小朋友就有人信..得把口!!![[bao_32]]
回復 支持 反對

就信冇圖 都以經有禁多人一齊話佢冇品
咁姐係大把人都知佢冇品
我諗有圖會更加多[[onion_36]]
回復 支持 反對

原帖由 siubkin514 於 14-6-2008 14:10 發表
1:我黎開post只係比大家睇下有個禁冇品既龍爪姐
2:我幾時有話人唔夠串打錯字呀?你識我?同我玩好耐?
3:好似話人錯字果個係你bor 打錯個字洗死?
4:我幾時有問人佢點點點?我只係橘子開個一樣既post 唉 唔知頭唔知路又 ...

你自己串佢咩格獅姐,咁唔係串人打錯字呀?你好明顯係唔夠串要汁人字粒啦,自己唔會打錯字?你阿媽有冇教你嫁小朋友唔可以咁冇家教嫁bor成日聊事鬥飛(我為你好)講到尾最冇品跟本係你,唔夠龍爪打唔曉練勁?抑或當你自己係最勁呀,打10場贏一場輸9場叫贏果d?小朋友咁多爹咁得閒開post屈人不如去充實下啦,你估屈得勁人多你會變埋勁咩?睇你咪一樣冇實力係度吠人.不過咁又係既,睇你個款更係唔夠打又唔夠串先上黎開post嫁啦,比人擊敗之後走去聊人又唔夠串係要發泄下嫁啦唔係好易精神有問題呀小朋友

回復 支持 反對