樓主: Mr.Director
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 殺星陸上PVP個人心得 -_-

關閉 [複製鏈接]
我23lv弓星拎雙短劍已經350暴wow
拎弓得返32x= =
你d暴會唔會低左d呢??
sinsin56 發表於 20-7-2009 05:36 PM

拎弓都有32x咁高= =
點解有咁高
回復 支持 反對

本人32級殺星,,裝備差,,一把+2藍武全身打爆擊石

我爆擊有450 開技,,

正常你咁樣係殺吾到劍星,,

你既方法限於25級以下,,

劍星二十幾級有活性技能,,防++

三十幾級有得開盾 ((即魔法物理無效,,

你一開始玩猛獸就以經玩完,,

猛獸開頭,,條劍星開跑技,,,你就玩完= ,=

吾好講25級果d,,

劍星十幾級有得開檔,, 你對住味有活性技能同開盾劍星,, 一開波等佢出連招,,再猛獸,,佢以經開檔,,又玩完= =,

我個人經驗殺劍星,,對住32同級幸運連好一套技就扣到條劍星大伴血,, 吾好彩連暈都暈吾到,,又係bye bye,,

開波:最大殺,空檔,神速,,岩岩好夠5秒,, 機會來,,無一開波就開盾既劍星,,第一時間,,暗襲..暈到就好野 暈吾到  

等玩完啦。暈到之後 紋樣I-接-猛獸2連((刻印3級 -接-空中。捉吾到空中等玩完啦!!,, 快斬1,2 -接-突襲 。開迴避,,紋樣果d鋼好可以再出,,此時岩岩好條友都係落地,,係人都會打你一下,,集中迴避技能有效,,,轉身360C轉旋,,射個三分波!!再一野用反擊插撚佢個菊花洞!!!!,,又暈多3秒,,  插完吾好停 ,,紋樣-接-猛獸2連,,BOM!!爆炸,, 條白痴劍星就比我扣大伴血,, 剩返d血慢慢汁雞啦,,自己成行血係人都夠打。。

技能:最大殺-空檔-神速-暗襲-紋樣I-猛獸2連-空中-快斬(跑到後邊 -突襲-集中迴避-轉旋((夠時間用埋反擊,最好吾好))-紋樣I-猛獸2連-爆炸。 魔道同樣可用,,套技味出就死亡,,秒殺只限魔道
回復 支持 反對