查看: 12233|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] (已解決)申請AC..(Orz)

大家.....

讓我問個..好白痴既問題-.-"

點申請AC?

我入左個希望官網度..佢叫我申請個Anyxxxx 既AC...

結果..係申請唔倒-.-"

佢彈左個野...問你同唔同意...

都"LOOK"..唔倒下去=.=

[img=http://img185.imageshack.us/img185/9318/15562380.jpg]
回復

我都係咁...點可以look 落去.....
回復 支持 反對

我果個方法..唔知你得唔得...

就係..你入左GAME...去到打pw  & ac 果度..

之後你就去TAB+ALT...去個網度申請個AC...!

我就係咁..就申請度0.0"

PS只係見倒半個同意...(不過都按倒既..汗)

不過唔知你果部電腦得唔得@@"

PS 如果都係唔得...咁就...幫不到你-0-""
回復 支持 反對

唔該=3="///試下先
回復 支持 反對

係唔係申請左會員就可以玩@@? 唔洗game acc@@? 同埋我想問我打左e-mail 同電話都冇sd野來要點搞
回復 支持 反對

申請左會員就玩得...

PS 記得申請會員果時....佢會問埋你申唔申請埋希望...你要tick 左佢...
    咁就可以付個ac來玩..

電話....沒用的..e-amil就......忘了....!!
回復 支持 反對

kakababy可唔可以add我msn:new_people_123@hotmail.com
我申請左n咁多個ac...都係收唔到驗證碼? 唔收驗證碼,都玩到?
我仲有其他野問,add我msn喇..幫幫手
回復 支持 反對