打印 上一主題 下一主題
收起左側

小小發問.

假如,宇宙入面既太陽真係爆炸左,地球會唔會同佢一齊被炸毀?爆炸左之後,就會係宇宙出現左一個黑泂張所有爆炸既殘渣吸哂入去之後再爆炸成為一個新世界呢?2012會唔會係真正既滅亡之日?定係新世界既開始,有人話,行星爆炸後會自動回復原狀,又係唔係真既呢?

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
守衛~朗 + 3 原創內容

查看全部評分

回復

小補充:本人試過一次做做下功課,把間尺唔小心整到佢一下,成把野唔知飛左去前面,但係就冇影.之後過左十分鍾後,成把間尺自己由一個藍色既一條好似係疤痕既野掉左出黎.....我同朋友講過,佢地都唔信我....
回復 支持 反對

假如,宇宙入面既太陽真係爆炸左,地球會唔會同佢一齊被炸毀?爆炸左之後,就會係宇宙出現左一個黑泂張所有爆炸既殘渣吸哂入去之後再爆炸成為一個新世界呢?2012會唔會係真正既滅亡之日?定係新世界既開始,有人話,行星爆炸 ...
運命之炎厄 發表於 16-12-2009 21:02

我覺得太陽爆炸
可能唔會炸到地政:因為宇宙好似無空氣(個人意見)
可能會:太陽大過地政好多
就算炸唔到
地球都唔會仲有陽光

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
守衛~朗 + 4 很好的意見

查看全部評分

回復 支持 反對

小補充:本人試過一次做做下功課,把間尺唔小心整到佢一下,成把野唔知飛左去前面,但係就冇影.之後過左十分鍾後,成把間尺自己由一個藍色既一條好似係疤痕既野掉左出黎.....我同朋友講過,佢地都唔信我.... ...
運命之炎厄 發表於 16-12-2009 21:04

唔係好明你講咩
幫唔到你
回復 支持 反對

唔係好明你講咩
幫唔到你
他媽的~ 發表於 16-12-2009 22:47

佢指時空/空間裂縫(虫洞)之類的東西吧....

我想....應該是不太可能會發生,但都有機率...只是近乎0.....

而且到底有沒有時空裂縫之類的東西都是未知之數....
回復 支持 反對

宇宙既奧妙重等待我地既探索...
等等啦~
話唔定十年八年後就有答案...
回復 支持 反對