樓主: charlie1991922
打印 上一主題 下一主題
收起左側

意見調查 ~ 對於ICE公會! 更新8/6

算啦,而家某會會長都改左勁多
n年前佢開場明明禁13同射,點知佢等人人f12左之後立即轉13射
仲有,佢之前一比ko佢,佢就會踢個人出房,有時見人地勁裝都踢
而家都好似無再係咁@@
回復

>>大家有目共賭! <<

又唔見人地開 得你咁得閒 係度搞分化

做會員做到你咁

我真係覺得你好影衰香港D玩家囉!

你又要話佢串同衰 你又要同佢玩 你係唔係犯賤先?

玩GAME咪大家忍讓下囉 你又串人人地又串返你又何必 你聽過"忍一時風平浪靜"未呀?

回復

樓上都係ICE嫁?.?
回復

會長就不嬲都輸5起嫁la!! 又要玩 輸左又要串7.7, 串都算仲要t人走lo
傻傑=] 發表於 8-6-2010 12:47

但唔知點解最近d ko 多左好多
回復

我都覺得你地講得太過份 你有料既 人地係邊度射你都夠抽  你同人地隻抽禁盾禁甲既人有咩分別?
你只可以怨自 ...
燒鵝B 發表於 8-6-2010 20:34

我都覺得你地講得太過份 你有料既 人地係邊度射你都夠抽  

<<<水場果個位真係好難打,極少人打到

你同人地隻抽禁盾禁甲既人有咩分別?

<<<<你指樓主定某公會?某公會又真係架,有時自己用緊打裝就禁射盾甲13= =

自己用射盾就禁13+甲,不過始終都係輸幾場(我果陣就係打緊,有個人火斧8 普s+2個火杖射都可以嬴
對面2個盾= =

仲有 LAG 既只係打個個人先知 就算LAG左1,2下都係叫LAG <

同意,有d中左成1-2秒先減都算係架la,正常唔lag係=打中即扣

不過個會長都好過以前架la,以前無啦啦就係度講粗口,係度串人
而家就少左
回復

我以前比個會長屈昆狗 :p
回復

哇 你咁講都好屈機姐 如果有姓陳既人坐過監 咪所有姓陳既人都係衰人? ...
燒鵝B 發表於 8-6-2010 20:40

我話果d係部份人  唔係全部
回復

我都覺得你地講得太過份 你有料既 人地係邊度射你都夠抽
j32738 發表於 9-6-2010 13:07

事出必有因 係咪無啦啦爆粗我就唔知啦

水場果個位真係好難打,極少人打到 < 只係你認為

你同人地隻抽禁盾禁甲既人有咩分別?<只係舉例

同意,有d中左成1-2秒先減都算係架la,正常唔lag係=打中即扣<同意

有次打團人地有個土女LAG 我出左聲 跟住比成隊屈我神閃 火都黎 問返自己隊友都話我無LAG
大佬我用甲+水男 點閃?
回復

事出必有因 係咪無啦啦爆粗我就唔知啦

水場果個位真係好難打,極少人打到 < 只係你認為

你同人地隻抽禁 ...
燒鵝B 發表於 10-6-2010 02:46

大佬我用甲+水男 點閃? 睇黎你唔係好明白咩叫lag?

lag唔會理你用咩裝lo--" ok?

你呢d真係叫打橫黎講
回復

回復 29# charlie1991922

你新手我唔怪你 你自己都有LAG 你明唔明咩叫神閃? 你唔明我都唔怪你 因為你... 我都唔想講個個中文字出黎
回復