樓主: charlie1991922
打印 上一主題 下一主題
收起左側

意見調查 ~ 對於ICE公會! 更新8/6

大佬,人地用13射又有咩問題,你自己唔夠打輸左就唔好怪人
怪就怪自己啦
仲有,你肯定你自己無lag?唔好一口咬定人地係屈你
ps:仲有人話用13+甲超9,大佬真係唔好引我笑啦得唔得
回復

最近他有改一些了

之前的確對他們印象不太好
打團打不贏就挑釁敢不敢打車輪
人是聰明的動物~我們團的裝備就是適合團戰而不適合單挑...入去同他們打車輪做咩阿-.-
其實主要是該公會內某些人自以為是
我認為沒必要一竿子打翻整船人...有許多人還是有品的
回復

我一入,未講野,就比人kick左-,-兩次了t___t!
回復

投完見到大部份都投1.
心涼
回復

fafa d人,,唉
R-Forever個公會長好串
回復

覺得呢個會幾好 D人幾有禮貌
回復

好多人都認同CHARLIEKIKI= LAG 神閃 + DECLAN 成日亂KICK人
回復

死垃圾會 埶左佢la
見到FaFa就踢
沒鬼用
回復

回復 48# jason321456
你地FAFA絕對吾係一個有品既會(個人認為)
第2,你話我地會垃圾? 甘你呢?(話人垃圾等於自己垃圾)
第3,冇鬼用?何以見得
第4,我想重申,會長有改到佢既錯失   
最後,樓主.我想講你係入面都針對住我地個會,話咩-ICE-D人最鍾意玩甲,玩甲又要輸
你詬我地,你自己都係一樣 又LAG又神閃,我無講錯?
回復

回復 49# 日巨§新手仔

唉~ 你唔冇死幫ice會啦  
無論game、論壇,都有大把玩家話你地ice係幾廢 幾無品
依我所見  ice會係被批評得最多 ~_~

特別個幾條友  
-Kixxxxxx-     -Naxxxxxx-   -Lyxxxxx-  (廢時開名la)   
成日開團 個房名都咁串   輸左得個嘈  無非都係要人走 ~_~
回復