查看: 11889|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 小弟有啲野問

小弟重差2億經就80Lv了,有小小問題

1) 紫色戰魂幾錢到??邊隻打人至痛??1下打幾多血到??
2) 結義技能可以升到11階嗎??
3) 我有19玉,升到80Lv點用好?(重差5萬武勛先從三品、一星期至少揾2玉到)
回復

回復 1# tonycheung20

恭喜! 恭喜!  就快80啦 !  (我就有排先80啦, 汗....
回復 支持 反對

1.  洛神,第2個技+暴
伏龍,第1個技升到lv 11的話據聞100%沉默...
武聖,第2個技+攻
神射,第1個技-間抗...

紫戰魂售價視乎屬性,頂屬性可以好貴
唔追求頂屬的話,2玉應該買到一隻紫戰魂,ser 9唔少

2. 可以11級
3. 19玉好快冇... 刷白帝都唔少錢
回復 支持 反對

1.  洛神,第2個技+暴
伏龍,第1個技升到lv 11的話據聞100%沉默...
武聖,第2個技+攻
神射,第1個技-間抗.. ...
Quentin~ 發表於 6-7-2010 19:42

哦 坩斗魂+咩??  打人邊隻扣血多d??
回復 支持 反對

哦 坩斗魂+咩??  打人邊隻扣血多d??
tonycheung20 發表於 7-7-2010 06:37

我剩係知神射第二個技加攻-.-"
回復 支持 反對

斗魂第2個技好似係+移動速度同騎速?

戰魂傷害最高應該係狼目/武聖
但狼目2個戰魂技都幾雞肋... 用狼目主要係玩戰魂傷害,唔係玩戰魂技
武聖第1個技都有D雞肋,但第2個技+攻唔錯

可以參考下狼目玩戰魂傷害
http://bbs.duowan.com/thread-17032467-1-3.html
回復 支持 反對

幫你唔到,我無玩果陣仲未出戰魂

2) 結義技能可以升到11階嗎??

絕對可以

3) 我有19玉,升到80Lv點用好?(重差5萬武勛先從三品、一星期至少揾2玉到)

19玉唔洗一陣就無左啦,一星期2玉太小,
如果你係諗住HEA玩就無所謂,想做番一個普通既人,
仲要好多時間同金錢..
加油吧
回復 支持 反對

幫你唔到,我無玩果陣仲未出戰魂

2) 結義技能可 ...
誠、–– 發表於 9-7-2001 00:11

好後悔之前用左成100玉升強化買秘文
搞到而家無晒$$ T^T
回復 支持 反對