查看: 22828|回復: 175
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創影片] 全新CS技術影片,打法獨特,眼前一亮。

***Kaleidoscope 軍團專頁***<---請按讚

軍團現招收 彊屍 足球 kz 高手/精英
入團詳情請按以上連結

感謝各位曾經投過我們影片一票的朋友,
我們製作的影片成為" nakuz (論壇) CSO「正」片推薦第一名 "
影片廣告將會在 nakuz CSO主版放置一個月,
我們會繼續製作 "更精彩" 的影片給各位觀賞,
也希望各位尊重遊戲,尊重自己,不要使用外掛。

------------------------------------------------------------------------------

演出者:少煙jAi

製作人:iser
監製   :enno
music :enno
demo :我線上趙子龍吹呀

2011年cso最新技術影片
這一段影片只是用來證明他不是一個外掛 我想說的是阿媽一定唔係女人
製作時間很長,請多多支持。

fullscreen觀看佳

評分

參與人數 16樂點 +220 Bravo! +14 收起 理由
thomastam33 + 1 外掛扮神手@@
lawrence9651 + 1 掛佬扮神人~_~
凹凸神人 + 1 外掛扮神手,可恥
long0.0 + 1 給我們教學
rafferty + 1 霸氣十足

查看全部評分

回復

頭香~~~~好勁~真係好想叫佢教我玩CS
應該今年WCG有佢份架啦喎~太強
D描位我呢世都學唔到~2MO你都要學下野

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
凹凸神人 + 1 好一個拍馬屁,掛來架..傻仔

查看全部評分

回復 支持 反對

真係好神- -
新打法
回復 支持 反對

點解個箱前面會有人.........?
回復 支持 反對

我估我練夠成世都學吾到佢個打法/_\
回復 支持 反對

看完I am fannal 之後我努力練狙,到了今日又看了這段demo。我發覺我要再練反應、pre位、描位、30粒pre唔中等,努力向上,多謝給我教學。
回復 支持 反對

頂!!!一定係cso既槍有問題,明明已經描定好,開槍都描中哂個頭,點解可以miss m4又miss awp...
佢真係神手,就好似我阿爸唔係男人咁!!!
回復 支持 反對

cheat黎既-3-
回復 支持 反對

cheat黎既-3-
louis619 發表於 16-8-2011 22:37

拿 野唔可以咁講 小心啲

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
凹凸神人 + 1 拍人地玩掛,中叫人小心d?恐嚇呀? ...

查看全部評分

回復 支持 反對

如果片中人同 碎魂哥打,邊個win?
回復 支持 反對