查看: 16767|回復: 210
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創影片] End"0f..City 末日死城 [2] ㊣震撼九月㊣ 震撼推出!!!!!!

㊣震撼九月㊣

我地今次再加強左音效,希望大家開大d個拿吧!!
想好似睇電影咁?
請按720p HD 再按展開!! 就會正到好似睇戲咁架啦

早在一個月前新聞報稱是一場嚴重病變 才會導致活死人的出現
但後期經調查發現是一間私人的機構想研發新一代的人類
改變人類的23種染色體 更加至24種染色體 從而希望提高
人類無限智慧 無窮力量 長生不老 但一切都是事與願違
計畫失敗了 病毒流出 雖然如此 但研究人員還想隱瞞事實
打算將第一區(克拉普城市) 所有人消滅
但紙包不到火 事件己 經惡化到一個無法收拾的結果...

今次係我地第一次配音 有咩不足之處希望大家多多提點
但盡量唔好只係因為配音而踩我地 , 我地真係好認真去配
希望大家高抬貴手><

m群:sgfy2470@msnzone.cn要拍攝?
請注意唷!!

必須download : rc語音
開個ac 入去  
在搜尋群到打1373533
然後加入就ok架啦

facebook:https://www.facebook.com/home.php#!/pages/HEG/133856763369263   喜歡我們製作的影片幫手按一下讚好><!!
論壇:http://end-of-city.gameclub.tw/index.php    剛剛開的~ 所以沒有美化論壇 有興趣的可以加入 幫手處理壇內事務唷~

圖片作者
特別感謝: 我的樓下xD

如果可能仲有中途係拍攝過程中 有客串參加拍攝 而我又遺忘左你既
係到講聲對唔住><"  有拍過無名 請係到回post留名

補加演員名單:
貴族豪o
jacky941012

評分

參與人數 24樂點 +200 Bravo! +24 收起 理由
chipmunk123 + 1 期待下一集@W@!
AKB渡辺麻友 + 1 好好睇@@
suentaksum + 1 好好睇呀a_a 期待下一集
a507845363 + 200 第十八期《CSO「正」片推薦》NO.1 ...
himjerry + 1 extreamly good!

查看全部評分

回復

頭香!回完再睇

配音還不算差,不過似乎情感起伏不太夠,好似10:10果度咁,柯林把聲應該有更大起伏,而且有時一個人講完野之後要等幾秒其他人先有回應,有時就講得太快搞到2句野連住落甚至重疊,感覺上有D不協調,另外最好補返效果音(例如爆玻璃、槍聲)會好D

sorry我似乎挑剔左D
回復 支持 反對

I like it
回復 支持 反對

完美,請問點樣可以整到5:38粒子彈飛出黎個效果?太強了
回復 支持 反對

配音唔錯,同條片都好好睇,同特效都好勁 加油+1
回復 支持 反對

完美,請問點樣可以整到5:38粒子彈飛出黎個效果?太強了
馬倫 發表於 1-9-2011 12:35

先用CINEMA 4D 架構好子彈 再用camrea整你想子彈出現既位子

頭香!回完再睇

配音還不算差,不過似乎情感起伏不太夠,好似10:10果度咁,柯林把聲應該有更大起伏,而且 ...
逆轉命運之人 發表於 1-9-2011 08:56

我明白 我會改進的  我其實想錄埋cso  既聲效  
但係 唔知點解我錄到好差... 所以最後決定不採用 (因為可能會影響片既數質)
不過我次會再搵多d另外既聲效~
回復 支持 反對

千千好勁9月1我恨你
回復 支持 反對

一張波 HEG戈到笑了.不過真係好好睇....!!
回復 支持 反對

嘩,簡直就系勁lo,因為有我份配音,但系我都覺得有進步既空間,想睇既話就要一直留意住未日死城既動態喇=]
回復 支持 反對

第一次見到甘高質素既片...成條片好完美...除左配音既情感之外...我諗接近完美
回復 支持 反對