查看: 19739|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2012/05/24 【擁有+12霸龍裝備,就送你最強屬攻戒指與耳環】

親愛的玩家您好:

慶祝商城道具『高級道具保護魔法果凍』上市 ~

《龍之谷》推出擁有+12霸龍裝備,就送你最強屬攻戒指與耳環活動,

符合活動獎勵資格的玩家,可於活動網頁(預定5/25開放),登記選擇所要的耳環,

耳環獎勵將於2012/ 6/22
23:59前置入玩家所登記的角色中;

若玩家在強化裝備擔心數值下降,也可至購物商城

購買『高級道具保護魔法果凍』來進行保護,

讓你在強化時,不用擔心強化失敗後數值下降唷!!!

活動詳細資料還請參考下列表格。

強化珍奇霸龍裝備

獎勵條件

23:59前,

擁有+12 Lv 50 霸龍裝備(珍奇)3的角色

獎勵道具

威耳斯肯特元素的戒指*2
黑白的珍奇耳環或水火的珍奇耳環(擇一登記)
黑白的珍奇耳環 :

暗屬性攻擊力/光屬性攻擊力+2.9%(珍奇等級)

水火的珍奇耳環 :

水屬性攻擊力/火屬性攻擊力+2.9%(珍奇等級)

登記時間

17:00 ~ 2012/6/20
23:59(僅耳環需登記)

置獎時間

戒指 : 2012/6/8
23:59
耳環 : 2012/6/22

強化傳奇霸龍裝備

獎勵條件

23:59前,

擁有+12 Lv 50 霸龍裝備(傳奇)6的角色

獎勵道具

威耳斯肯特攻擊的戒指*2
黑白的永恒耳環或水火的永恒耳環(擇一登記)

黑白的永恒耳環 :

暗屬性攻擊力/光屬性攻擊力
+3.58%(傳奇等級)

水火的永恒耳環 :

水屬性攻擊力/火屬性攻擊力
+3.58%(傳奇等級)

登記時間

17:00 ~ 2012/6/20
23:59(僅耳環需登記)

置獎時間

戒指 : 2012/6/15
耳環 : 2012/6/22

活動注意事項

1.
官方將於6/5 12:00撈取活動『強化珍奇霸龍裝備』的玩家名單資料,

6/12 12:00撈取活動『強化傳奇霸龍裝備』的玩家名單資料,

請參與活動的玩家,務必將道具裝備於身上,以免造成活動資格不符。

2.
撈取的名單一切以官方當時所撈取的電磁記錄為準。

3.
活動獎勵發送後,請於期限內至郵件箱(保存30)或是禮物箱(保存14)進行領取,

若因時效期限已過導致無法獲得獎勵道具,將不予補發。

4.
玩家如因個人線路不穩,導致斷線、連接失敗等問題,本公司均不負責,

活動亦將照常舉行,不另做補償。

5.
活動期間,若發現玩家使用不正常方式進行遊戲或使用非官方提供的遊戲程式進行遊戲,

一經查證屬實,將取消活動資格及獎勵。

6.
本公司將保留變更獎項內容以及核准兌換與否之權利,詳細獎品明細及異動說明

均以本活動網頁最後公告為準,請玩家密切注意網頁公佈之訊息。

活動開始後,所有參與之玩家視同同意最後公告之內容

《龍之谷》營運團隊
敬上

問題係.... 呢堆飾物可唔可以上潛力?若果唔可以,咁要黎真係廢~~ 一般飾品已經有佢本身既屬,再加上潛力一般都比呢堆飾品強~~ 若果可以,都好既,比豬裝加光攻強多好多(小弟係全攻型光攻滿爆擊十字黎)~~ 但若果用雙戒,會令魔攻物攻跌好多,都係用耳環好過~~ 起碼影響唔係咁大~~~ 但就要放棄全套豬飾帶出既終傷效果 lu~~ (小弟現時終傷得645,即同級有21%增強效果~~)

註︰版主Jimmg~~,我copy唔到圖上黎呀~~ 麻煩你整整佢啦~~

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
jimmg12 + 1 搶先消息,已fix

查看全部評分

回復

唔知係咪時裝來呢
回復 支持 反對

唔知係咪時裝來呢
nakuz_445634 發表於 24-5-2012 16:18

唔知啊~~ 暫時響官網睇既資料有限~~ 若果真係時裝飾品既話就真係正死~~ 我一定會拼命去衝~~ 因為我而家光攻計埋判定光環都92.5,若果加埋呢套野,光攻就有103.4,若再加埋聖徒既buff,再加本身都已經滿爆擊(89%),魔攻7千6,物攻8千2,終傷都21%,我呢隻十字真係強到爆晒燈~~ :lol

而且衝到雙武+12,再加上衣都+12,物魔攻一定唔止呢個數,血同雙防都會厚好多(本來都雙防過1W1)~~ 玩起黎一定爽死~~ :lol
回復 支持 反對

不過都冇可能上到+12架啦!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

唔知啊~~ 暫時響官網睇既資料有限~~ 若果真係時裝飾品既話就真係正死~~ 我一定會拼命去衝~~ 因為我 ...
monsterbb100 發表於 24-5-2012 16:39

你買高級果凍?我雙武仲未上到+10
主武+7成日一上就降番+6 已經試過好幾次
回復 支持 反對

你買高級果凍?我雙武仲未上到+10
主武+7成日一上就降番+6 已經試過好幾次  ...
nakuz_445634 發表於 24-5-2012 17:21

呢D絕對係人品問題,我最近衝聖徒套雙武,只係用左一組100普通果凍,由+0,兩件到上到+8,仲未用晒果100果凍呢~~

我個十字早就全身+10啦~~ 雙武同上衣想再上到+12就一定要用高級果凍,因為+10後想再上既話,降既機會真係好高~~ 我冒唔起呢個風險(會心臟病發~~ :lol )~~  俗語話︰用錢可以解決到既問題唔係問題~~ (註,問題係點搵返D錢返黎~~ :lol ) 我會預一筆去專門衝呢三件裝到+12架啦~

另外,唔該晒版主Jimmg幫我插返圖,麻煩晒你~~
回復 支持 反對

呢D絕對係人品問題,我最近衝聖徒套雙武,只係用左一組100普通果凍,由+0,兩件到上到+8,仲未用晒 ...
monsterbb100 發表於 24-5-2012 17:36

我人品不知幾好= =冇做過d 遺背良心的事情
你全身+10用左幾多個果凍 = =
回復 支持 反對

橘子意思係吸引人去買高果凍-__-
回復 支持 反對

係  呢幾句已經睇得出

若玩家在強化裝備擔心數值下降,也可至購物商城
購買『高級道具保護魔法果凍』來進行保護,
讓你在強化時,不用擔心強化失敗後數值下降唷!!!
回復 支持 反對

我人品不知幾好= =冇做過d 遺背良心的事情
你全身+10用左幾多個果凍 = = ...
nakuz_445634 發表於 24-5-2012 17:46

果全身+10就慘咯~~ 8組生命精髓,5組高鑽,12組普通果凍,先可以全身+10,手套+8點到上唔到+10....
回復 支持 反對