打印 上一主題 下一主題
收起左側

點解我咁不幸?

關閉 [複製鏈接]
食住花生睇緊戲~~ 好正~~ 仲好睇過偷襲珍珠港~~
monsterbb100 發表於 6-6-2012 01:00

刀幾好睇架,睇住隻狗點樣咬我肯德基
係最多人時候放1銅賣刀仲要更口響話人
至少賣幾千金都好過賣1銅,可以買把50s劍再賣200c
如今隻狗變左,我刀冇能為力
回復 支持 反對

刀幾好睇架,睇住隻狗點樣咬我肯德基
係最多人時候放1銅賣刀仲要更口響話人
至少賣幾千金都好過賣1銅 ...
jockeylo 發表於 6-6-2012 01:22

真係唔明.點解樂古咁多___仔 真係傻的嗎.?明明我個件野都可以買到1200C一件.?1銅1千金.?又乜分別.?仲有我諗你真係有病.?第一你係罵我 我先罵返你.因果關係 自己睇返你打D野先啦 天才 你咁醒既 唔好delw0w 第二1銅1千金 係一件頂屬藍時到.我睇唔到D咩分別.你罵我傻.?你呢hihi仔.?u too? 有口話人冇口話自己?讀多幾年書先啦;P
回復 支持 反對

真係唔明.點解樂古咁多___仔 真係傻的嗎.?明明我個件野都可以買到1200C一件.?1銅1千金.?又乜分別.?仲 ...
geoff888 發表於 6-6-2012 18:22

一銅同 一千金其實係有分別
吾係好多人身上都有咁多金
但一銅 除左係開新人之外 我相信所有人物身上都會有一銅
相反 一百金的話就會較小人有(起碼細號吾會有咁多先)
一千金連大號都可能無咁多
所以我認為放一百金/一千金比一銅更理智
回復 支持 反對

但一銅 除左係開新人之外 我相信所有人物身上 ...
nakuz_445634 發表於 6-6-2012 18:51

我認為我件時裝既價值唔可以用金黎買 仲有金對我黎講已經冇用. 自己有得放精髓仲有大把金.
回復 支持 反對

真係唔明.點解樂古咁多___仔 真係傻的嗎.?明明我個件野都可以買到1200C一件.?1銅1千金.?又乜分別.?仲 ...
geoff888 發表於 6-6-2012 18:22

既然你有大把錢,咁點解你唔放1000金,放1銅更傻仔
仲有,點解你唔send信比另一個ac

講讀書,我真係唔夠你尼,放1銅既只有幼稚園先放得出,就算小學雞中學牛,刀放100-1000金啦
如果係我,刀唔會好似你咁放1銅,既然你話有大把金,放1m金啦
回復 支持 反對

回復 55# jockeylo

因為我D錢放哂落公會倉囉 仲有個個係我D分AC 你係咪醒到覺得自己玩個AC抽都件時裝 做乜要SEND俾人?一睇就知抽到個個有D分身黎架啦 你會唔會咁白痴 係D唔玩既號放錢呀. 天才:lol
回復 支持 反對

但一銅 除左係開新人之外 我相信所有人物身上 ...
nakuz_445634 發表於 6-6-2012 18:51

我大號3萬金..... 聖徒都5千金....  冰女3千金......
回復 支持 反對

回復  jockeylo

因為我D錢放哂落公會倉囉 仲有個個係我D分AC 你係咪醒到覺得自己玩個AC抽都件時裝 做 ...
geoff888 發表於 6-6-2012 20:19

傻仔,SEND比自己另一個AC咪得LOL
你仲以為抽到果個係我分身AClol:lol唉......傻狗真係傻狗,唉...邊有更無聊開分身
明知好多人camp住個交易所睇你仲夠膽放1銅,我廢過你刀唔會做更膠既事,起碼係午夜先做依D野啦,加上果陣得好少人,放1000金刀好正常姐,你放1000金咪當冇放過LOL

如果你唔寫點解我咁不幸?,我仲以為你更大方放1銅
回復 支持 反對

傻仔,SEND比自己另一個AC咪得LOL
你仲以為抽到果個係我分身AC唉......傻狗真係傻狗,唉. ...
jockeylo 發表於 6-6-2012 21:00

傻的嗎.?似你咩.?玩左咁耐仲係1LV?sosad lol 唉 我幾個號都50啦 仲要有錢到扔哂D裝添 仲有你咁把炮話100金放 你抽都先算啦傻仔. 我睇你抽3個3個都係白裝 sorry 唔記得左你隻老鼠窮到點都買唔起 要乞人地D點 仲有靠GM送D垃圾黎生存 對唔住呀 錯怪左你個窮老鼠呀
回復 支持 反對

我大號3萬金..... 聖徒都5千金....  冰女3千金......
monsterbb100 發表於 6-6-2012 20:54

點有咁多架- -神手 你可以俾錢買個稱啦bo--
回復 支持 反對