查看: 6037|回復: 77
打印 上一主題 下一主題
收起左側

點解我咁不幸?

關閉 [複製鏈接]
是咁的./3個時裝抽中兩個正屬藍時./諗住俾返自己個號. 放左出去0.01秒 d人係咪傻架.?俾佢地偷哂. 佢地正__仔 唉. 再合多三次時.全部垃圾

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
jimmg12 -5 版規B7

查看全部評分

回復

放左出去0.01秒 ?
唔明
即係你賣幾g/幾c打算俾自己帳號另一個人買?
今日呢d大日子
時裝都跌哂價
最平白時10c  綠時20c都有1件

如果你真係俾人買左都冇得怪人
今日咁多人買賣交易所d時裝
回復 支持 反對

是咁的./3個時裝抽中兩個正屬藍時./諗住俾返自己個號. 放左出去0.01秒 d人係咪傻架.?俾佢地偷哂. 佢地正__ ...
geoff888 發表於 1-6-2012 21:42

只怪你自己唔小心....

你要明白好多人camp住個交易所睇下有冇人放膠價野
回復 支持 反對

只怪你自己唔小心....

你要明白好多人camp住個交易所睇下有冇人放膠價野 ...
jimmg12 發表於 1-6-2012 22:05

我今日諗住趁低吸納打算買d平的時裝回來自己合藍時再轉賣
點知合左幾次都冇件藍時
回復 支持 反對

我今日諗住趁低吸納打算買d平的時裝回來自己合藍時再轉賣
點知合左幾次都冇件藍時  ...
nakuz_445634 發表於 1-6-2012 22:07

正常...

咁易合就唔會搵到你地錢
回復 支持 反對

邊有人咁傻係多人時間咁做....係都等深夜冇乜人
唔買o個個真係對唔住自己:lol
回復 支持 反對

其實我覺得咁做真系好冒險 , 交易所成日都有人睇 ,我都系其中一個 睇既就系睇下有冇人手殘 放左價之類

妳下次再系傳啲時裝去第隻號 妳應該入張點先, 掛番八百去到一千C 用第隻號買 最安全系呢戈做法,番正隻號系妳既啲點唔會蝕 最多系扣3%手續費
回復 支持 反對

放左出去0.01秒 ?
唔明
即係你賣幾g/幾c打算俾自己帳號另一個人買?
今日呢d大日子
時裝都跌哂價
最平白時10 ...
nakuz_445634 發表於 1-6-2012 22:04

我係放1銅 諗住同個FD夾好就佢放我買 點知班友痴線既.狂搜尋 我見都未見就冇過左
回復 支持 反對

我係放1銅 諗住同個FD夾好就佢放我買 點知班友痴線既.狂搜尋 我見都未見就冇過左 ...
geoff888 發表於 2-6-2012 07:57

掛1銅?! 你係咪傻架~~ 唔搶左你果個真係對唔住自己啦~~ 仲要係響9點幾呢D咁繁忙既時間,全球既玩家都Camp住緊個交易~~ 下次唔好咁傻啦~~ 你掉件垃圾掛1銅就得,掛D咁貴既野掛1銅?比著係我掛到佢9千幾C添呀~~ (若果有咁多點....) 呢次唔係叫不幸,係叫傻仔左咯~~ ;P  下次醒目D掛個比市價更高既價黎轉啦~~ 若果唔係真係傻既人先咁做咋~~
回復 支持 反對

掛1銅?! 你係咪傻架~~ 唔搶左你果個真係對唔住自己啦~~ 仲要係響9點幾呢D咁繁忙既時間,全球既玩 ...
monsterbb100 發表於 2-6-2012 11:01

我見人地d龍點都係掛幾銅就賣=3=
回復 支持 反對