打印 上一主題 下一主題
收起左側

最近先玩番 有d問題想問問

好耐無玩龍谷 有d野都唔記得左or唔知道 希望有人可以ans到我 thanks a lot!
1. 白雪d牌打咩副本出?
2. E+打獅, 主教 個d 大約 要幾多攻先夠?(我要d飾品 要單刷)
3. 勇者個suit裝(lv50) 難唔難拿?我見一件都要成1700幾, 天梯咪打成世?= =
(ps: 如果我想衰仔d,場場輸,又會唔會有分?(我可以慢慢刷@@)
4. E+我見d物價升左勁多, 有冇咩方法 比較易同快 earn錢?
5. 我個人物係活動送45個d, 如果我先做50A --> 古代-->敗德-->龍裝 , 會唔會好哂時間同錢? 其實去到50我都唔知到底點好(我只係一個普通既平民....唔想出咁多錢,如果可以唔出就更好) 定係我直接係咁刷天梯,拿勇者?
6. 其實我見人人都龍裝,勇者值唔值得做?= =

希望有大佬幫我. 唔該哂!!
回復

3. 勇者個suit裝(lv50) 難唔難拿?我見一件都要成1700幾, 天梯咪打成世?= =
(ps: 如果我想衰仔d,場場輸,又會唔會有分?(我可以慢慢刷@@)

你廢裝,冇技術唔好諗,只有頭同埋主武係要1700分先可以換到,其他果D唔洗1700分都拎到

5. 我個人物係活動送45個d, 如果我先做50A --> 古代-->敗德-->龍裝 , 會唔會好哂時間同錢? 其實去到50我都唔知到底點好(我只係一個普通既平民....唔想出咁多錢,如果可以唔出就更好) 定係我直接係咁刷天梯,拿勇者?
6. 其實我見人人都龍裝,勇者值唔值得做?= =

儲錢等LV60裝....
回復 支持 反對

1:只有大天
2:你要飾品就打大主 大巨
   打獅係低lv飾品 同埋組隊打好 因為4人打有時最夠會出幾件 1人打出的機會好小 最多都係1件
    同好浪費時間  你同人組打幾場可能你先單刷一場
3:係啊 有排先齊成套 你直接買50s吧 依家龍裝好平了已經
4:都係打巢穴賣飾品/潛力石
5:勇者如果你想要成套 應該要幾個月時間 點解吾拎小小錢出來買龍裝?
你買張$120點都夠收一套7件+0
回復 支持 反對