樓主: nakuz_445634
打印 上一主題 下一主題
收起左側

鍊魔應該推火水定火暗屬攻?

怕你唔識打綠龍麻~~ 因為小綠同大綠分別更大,除左要有小綠既意識,仲要睇時機黎轉plan~~ 因為大綠 ...
monsterbb100 發表於 15-6-2012 15:04

即係我依家俾人遺忘左/__\連3團都冇我份XD我每日10點後都得 星期一至日都OK
好呀 支持開4團 !!!用你十字做軍師 ;P
回復 支持 反對

即係我依家俾人遺忘左/__\連3團都冇我份XD我每日10點後都得 星期一至日都OK
好呀 支持開4團 !!!用你 ...
nakuz_445634 發表於 15-6-2012 15:35

濤駭,我幫你爭取到1團大綠既補師位,但1團因為已散,所以要7月3日後先再找其他人選,你呢段時間內盡能力推裝啦~~ 唔好姑負我對你既提拔呀~~ 我地公會1團從來都係神裝團黎,入到1團即係你夠資格做公會十強架~~ 而且今次大綠打得好,將來有咩大型巢穴,都會由1團黎分支,我地既公會慣例係,入得1團都係強者黎,將來有咩大巢穴,都係以1團黎試刀同推倒先架~~ 努力啦~~
回復 支持 反對

濤駭,我幫你爭取到1團大綠既補師位,但1團因為已散,所以要7月3日後先再找其他人選,你呢段時間內 ...
monsterbb100 發表於 16-6-2012 00:07

我知道呀~~多謝你 好感動 入到1團XD 你同燕講D野我全部都見到哂XD好啦 不過我仲要推呀?~~ 23萬血 1.1萬攻 75%物防  85%魔防
之前上左好多個果凍都上唔到+10 已經好心灰意冷 諗住以後+9算XD
回復 支持 反對

以我所知係挽火同暗=_=!
同常走過見到練魔啲裝都係潛暗火既= =
回復 支持 反對

我知道呀~~多謝你 好感動 入到1團XD 你同燕講D野我全部都見到哂XD好啦 不過我仲要推呀?~~ 23萬血 1.1 ...
nakuz_445634 發表於 16-6-2012 02:14

最好推到雙武+9啦~~  聖徒唔洗好高要求,血高防厚可以自保外,推高魔攻黎放血杖就OK~~ 你都已經有1W1魔攻,所以基本OK,最好加條技巧項鍊,增多血杖多1個LV,咁就完美啦~~ 講真,亞燕係因為以前1團班友,冇咩心機去打,所以襯個傭兵退谷,而幻風又咁岩要考試,先散左佢之麻~~ 我知佢都好想推倒大綠,所以我幫佢拉人重組咯~~ 亞燕禽晚密我話係覺得1團班友冇心機打,個個神裝都推唔郁佢,而且太自負,以為防高就成日硬食王招,先搞到1團咁強都推唔郁大龍之麻~~ 所以佢就襯機散團咯~~ 我見咁~~ 1團因為個御用補師又係走左去打Diablo3,迫左我本來係打手既做左補師... 成團既火力即刻大打折扣... (以前果個御用補師仲要係神補黎~~ 魔攻1W8,全身貴裝黎.....真係唔明佢咁強都要為左個"大波蘿"而唔返黎幫手推龍.... ) 而家見你個聖徒實力同我差唔多,而且你既技術又越黎越好,咁咪夾硬拉你入1團既御用補師咯,我做返打手仲好~~ 我份人咁好戰,叫我做補師會悶死我~~ :lol (其實一D都唔悶,補血放奇蹟插血扙放血盾加buff,勁忙....仲要一個失誤會害死人.... 要咩咁重飛.... 膽量小D都死....;P  反而全攻十字只係一味搶攻就夠,皮又硬,血又多,瞬發完放個小金錘又繼續,唔使咁用腦~~:lol )

1團時間方面你放心,一黎亞燕就我,二黎佢仲要打Diablo3,所以應該會係星期一至四晚10點後既事,一般我地1團以前都係成11點幾到1點先黎打~~ 所以你可能要預左每星期有一晚會好夜訓架啦~~ 講真,唔好走左去訓覺呀~~ 補師呢個位好重要,缺左你會唔成團架~~ (以前因為我個老婆黎左香港陪我,迫我同亞燕請左兩個星期假,點知我返黎龍谷先知因為我既原故,1團休息左兩個星期....   亞燕唔想坦職、補職呢D咁重要既位搵外人黎打,想自己會既人,起碼大家知大家技術同實力麻~~)
回復 支持 反對

其實 魔羅 妳如果唔打PVP 基本上唔洗出暗技 走火水 路線 。
回復 支持 反對