查看: 9822|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

鍊魔應該推火水定火暗屬攻?

鍊魔應該推火水定火暗屬攻?好難決定
回復

nakuz_445634 發表於 15-6-2012 01:37

啊?!濤駭~~ 你有玩鍊魔咩?

禽晚同你打左幾場大巨,發覺你既聖徒(補師)意識都幾強,覺得你應該勝任打綠龍咯~~ 但見第一場時你好少開血盾,唔知係咪你參考我既打法,所以見你第二場開始之後,都好善用血盾,唔錯,小綠上星期因為你冇場數,結果佢地要我開聖徒黎頂你位,過左lu~~ 雖然蜜糖佢3死比我地帶過~~ 但唔怪得補職,因為佢裝未齊,而且技術仲好生,所以唔好話你,我都補唔切佢~~ 成日比王D招秒左佢....開血盾開埋補杖佢都要死.....  好彩佢響累街坊既關冇出錯,如果唔係真係全隊要佢罰錢都似~~ :lol

其實你操控聖徒既技術已經好強架啦~~ 係3團既人D裝大部份都未夠班o者~~ 成班唔係差幾件套裝,就只得+6 +7,連坦都得+6.... 真係唔知佢點頂王... 所以真係辛苦左你呢個補職啦~~ 響咁惡劣既情況下黎保隊友安危~~ 已經算勁強架啦~~ 加油,公會御用補師呢個位就快比你架啦~~:lol (我打死都唔想做呢個位~~ 我玩全攻十字架麻~~ 掉左咁多錢黎整到咁強,結果連小綠都冇緣打... 點得架~~ )

見你強左咁多,真係好開心,繼續加油啦~~ 3團將來推大綠靠你架啦~~ :handshake
回復 支持 反對

nakuz_445634 發表於 15-6-2012 01:37

當然係水火
你見到暗攻技多定水火技多
回復 支持 反對

當然係水火
你見到暗攻技多定水火技多
jimmg12 發表於 15-6-2012 11:52

水暗都有4招==
啊?!濤駭~~ 你有玩鍊魔咩?

禽晚同你打左幾場大巨,發覺你既聖徒(補師)意識都幾強,覺得你應該 ...
monsterbb100 發表於 15-6-2012 09:40

我呢排悶悶地 開左隻人玩嘛 :lolwow 講到我咁勁/___\
上次打練習時你係rc講廣東話  驚死我唔記得放XD
好野 咁我即係打3團><

回復 支持 反對

水暗都有4招==

我呢排悶悶地 開左隻人玩嘛 wow 講到我咁勁/___\
上次打練習時你係rc講廣東 ...
nakuz_445634 發表於 15-6-2012 12:57

你轉左鍊魔就水火技多D...

同埋你主力技係水火= ="
回復 支持 反對

你轉左鍊魔就水火技多D...

同埋你主力技係水火= ="
jimmg12 發表於 15-6-2012 14:21

唉也 我仲收左個50s潛力係火暗tim 快轉賣番出去先~~

咁40大暗屬唔洗學?
回復 支持 反對

唉也 我仲收左個50s潛力係火暗tim 快轉賣番出去先~~

咁40大暗屬唔洗學? ...
nakuz_445634 發表於 15-6-2012 14:25

睇你喜好.....@@"
你真係唔知既話咁你米試點晒你想點果D技先,如果淨番10點咁米點埋@@"
回復 支持 反對

暗火.
回復 支持 反對

有無咩神技需要點滿?
密立 雞尾酒?

點解你話暗火?~~
回復 支持 反對

水暗都有4招==

我呢排悶悶地 開左隻人玩嘛 wow 講到我咁勁/___\
上次打練習時你係rc講廣東 ...
nakuz_445634 發表於 15-6-2012 12:57

怕你唔識打綠龍麻~~ 因為小綠同大綠分別更大,除左要有小綠既意識,仲要睇時機黎轉plan~~ 因為大綠比小綠係多1.5偣既攻擊力同防禦力,而血更厚過小綠勁多~~ 而且王既招式都多左幾個,好似2R咁,王會跳地三次,而且下下秒殺,小綠一般都係一至兩次,秒唔到人~~ 所以就算小綠打到可以咪埋眼都過到既話,大綠都未必一定過到~~ (1團就係咁... 個個都太自負,成日都以為自己好硬,而且再加上有兩個補師,所以成日硬食王D招,結果被秒....) 所以你要熟左小綠既聖徒定位同意識,先可以響大綠生存到~~ (我地1團成日最後死既係我、另一補師同坦... 其他班友成日都硬食王招... )

係喎... 唔記得左3團補師係淚雨添~~ 唔怕,下星期死仔燕仲唔為1團開團既話(為左一個冰女同一個傭兵黎散團... 求其響全頻叫都叫到返黎... 我覺得係佢條死仔想多D 時間玩Diablo 3就真~~ ),我響公會拉人去開4團~~ 以我十字做團長黎玩~~ 我下星期問准佢地先,到時再拉人,搵你做團中補師~~ 你比你可以玩既時間表我安排下啦~~
回復 支持 反對