查看: 3684|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 事情解決. Del

Del.        Del
回復

那............
第壹-無人話您昆狗,sAsA想提D島民小心交易姐
第貳-宜加係您開隻同Sasa,msn差吾多既名/如果你昆左人,sasa有可能比人屈
第叄-我估隻青bb啡bb係sasa同煉既愛情結晶品,你甘隨便就開多隻藍BB-.-?

同埋伱同sasa講下笑,多數吾會發您脾氣.加左以上果叄項,你仲要話人肥?係人都發脾氣啦- -

自己去同SASA道歉啦-.-
回復 支持 反對

我唔知 我一早講左sor 我隻藍bb都刪左~
回復 支持 反對

你話係咪屎忽痕= =
無啦啦開隻藍BB出黎....之後會唔會出埋 紅BB 橙BB 黃BB 綠BB 靛BB 紫BB.咁就齊左1個家族lol
回復 支持 反對

第一.如果我108磅都叫肥,咁就無野好講

第二,我只係話我本人係唔會借物品/借錢 唔係話你有做過,你咁緊張做咩

第三,每次都係你走黎撩我.問我拎按精.教你外掛,問我時武盾時送裝送俾你(呢d野我樣樣都有圖cap低)

仲有,如果你係身無屎既話,做咩咁緊張
請再睇多次我既post 先好話我~
我都係澄清 青bb已放出

至於點解我針對你,你就要問你自己點解咁緊張去令我懷疑你.

唔知我個email同你青bb咁相似?
咁正常人都唔會開一個email同我個名/之前帳號咁相似既email架啦
(((有腦的話)))...當然你,我不作評論

同埋我都係提醒各島民 青bb已經俾我轉左手

至於你走去開藍bb,我都唔想再評論
琴日你係密頻話所有野都係咁岩,我都唔會信啦

你估我真係咁豬兜?咁岩?符號又咁岩?名又咁岩~

真正既sasa,不會到處問人借錢/借野.所有物品都唔會放點數~
你邊隻眼見到我話你有周圍問人借野?
既然無,你要求我俾咩圖你?戇居!

我連藍bb個號我都刪左 你而家仲話e樣又果樣,咩你而家個名係青bb咩,我想開隻個名一樣得意d咁都唔得

唔係話唔得,有時d野唔係賣左俾你之後就當所有咩都係你,
EMAIL係你?咁我洗唔洗俾埋其下屬於我既生意 RitzzzNail*俾埋你?

青bb係賣左俾你無錯,你可以用青bb個名去代升去開post,我亦都無講過任何野

我無針對你用青bb個名,
我只係覺得如果你 係收左青bb ,又用我個名去開email,又開藍bb
我覺得你係有小小問題,當然你緊係一一否認.我亦都無指明你一定係昆狗
當然你話你del左無問題~你自己亦都唔覺得有咩問題,
你收左青bb,.唔代表你可以開藍bb 黃bb 紅bb 綠bb...
青bb同啡bb  全部人都知係屬於我同煉
如果有藍bb.綠bb.紅bb 我唔排除有人會混淆視聽....

但無可否認你係開過,我亦都唔知你意圖係乜~
無人知你意圖係乜,講緊係好聽,但如果我唔澄清青BB已經放左.
到時有問題果陣我應該同邊個追究?
而家你咁講,我都好覺得你係身有屎
當然~我會放長雙眼去睇~
回復 支持 反對

樓主已潛水..........?
回復 支持 反對

你講到咁 應該唔會再有人搵我做生意
回復 支持 反對

你講到咁 應該唔會再有人搵我做生意
zz阿影zz 發表於 14-7-2012 13:52

如果唔係你睇唔清楚d野,我亦都唔會嚴重到出post去講.

又話我話你呃野借野,又叫我出圖,
我根本無講過呢d野,係你自己隻眼睇唔清楚~
我係話真正既SaSa係唔會周圍借野~
既然你都唔係SaSa,你緊張什麼,
你只係收左青bb既阿影,星鎮男,總司令,

有冇人搵你做?呢個問題我唔信
但係我相信 生意係靠自己一路累積,
唔係話你收左青bb呢隻ac,就代表有一班人衝住去俾你做代_升/收你野
信譽是個人的。
我相信在每一個game的 使用者都是這樣的。

再重申一次
我由頭到尾無話你一定係昆狗,

只係我覺得你用我已在被權登記處登記既名去開屬於你本人既EMAIL,我覺得有D嚴重
RitzzzNail* 屬於本人07年美甲生意,其Email.名字.洐生出黎既產品,都受其 法例保障.
當然game 名就唔包括,不過你用ritzzznail7@yahoo.com.hk 去開一個屬於自己使用既email
這已涉及有關條款約束.

簡單而言,版權是賦予原創作品擁有人的權利,而版權可以存在於書本、電腦軟件、樂曲等,版權的觀念,也適用於互聯網傳送的資料
亦係最重要的一點要提提你,根據版權條例的釋義,即使你不知道行為是屬於侵權,你亦需要承擔法律責任!因這亦屬於『間接侵權行為』,亦可就每份侵權複製品罰款5萬元及監禁4年!

既然已合法登記,就不代表你隨便使用一句不知道不知情理由去解釋.若你堅持,我亦可考慮從法律途徑追究。
當然你要撐係巧合,,你要堅持係你既事,另一方面如果你要同我玩到咁大件事,我亦都會追究,

Sasa的用意是提醒::提醒以及提醒:::
只係提醒返 咁多位朋友..青bb已經從SaSa+煉煉手上賣出去
如果要同SaSa+煉煉收野 請搵返>Paraiba<或魚柳xD
回復 支持 反對

你開個email都可以開到咁似sasa個個 可以叫巧合  真強大- -
回復 支持 反對

真正既sasa,不會到處問人借錢/借野.所有物品都唔會放點數~
幾時有話過你系昆9?對號入座?check下飛啦
回復 支持 反對