打印 上一主題 下一主題
收起左側

擴奮在哪裡有用,有人知道可以詳細說明一下嗎?

我試過去黑暗結界打貓,開奮都死了.
海龍 開奮都死了,
綠龍 開奮都死了,
小主開奮都死了,
小巨人 開奮不死..
其餘不太清楚,知道的請分享一下.
ps 以前一直以為擴奮去到哪裡都是無敵,原來的既想法係錯ge>"<
ps極限檔格都一樣差不多>"<
難度這招是用來防被小怪打死嗎= ="?
回復

是你中了毒嗎=_=我開了單打深淵好像只有一血都不會死..

只時過了.你有中火傷,毒.才會連最後一血都冇埋..
回復 支持 反對

回復 2# wkfwong

唔會lo= =我上次打海龍,死左一番生即開,佢出招藍色既氣之類,開左招死= =

打我以上講果d都係,所以我極無奈先打出黎問下.= =
回復 支持 反對

回復  wkfwong

唔會lo= =我上次打海龍,死左一番生即開,佢出招藍色既氣之類,開左招死= =

打我以上 ...
sai1106 發表於 21-7-2012 10:39

龍息消狀態 要去兩邊安全區域先避到
回復 支持 反對

回復  wkfwong

打我以上 ...
sai1106 發表於 21-7-2012 10:39

招技系拎黎保命, 多數系響妳 就死戈陣 或 隊友就死 放。 然後 補師 去幫距補血。  順帶一提喇, 如果妳抗奮 一番生就開 招技計時60秒 當王打到妳得番1血 招技 只會得番十秒到 ( 好似妳 海龍消buff既 令計
回復 支持 反對

回復 5# 神人打手

我用開平民裝 去到海龍綠龍 通常都係被秒殺 加上唔係太熟 所以一番生即開都差唔多 因為隨時死 唔知點解 唔只係海龍 打其他 通常係巢穴 難度以小主 或更難的那些 試過至少5次開左招樣死左 原因我真係唔知點解 可能好多boss都有消buff
回復 支持 反對

回復  神人打手

我用開平民裝 去到海龍綠龍 通常都係被秒殺 加上唔係太熟 所以一番生即開都差唔多  ...
sai1106 發表於 23-7-2012 00:30

我諗原因系 妳比王打一下 已經 得番 1血  再打多幾下  就死。 因為 抗奮 戈時數會  因為妳既血 減秒數
回復 支持 反對

回復 7# 神人打手

唔怪得2下就死左,第1下 係去度1血,第2下 係將個10幾秒變為0同殺埋 = =一定係咁>"<
我諗佢打我一下過百萬唔出奇= ="
回復 支持 反對