打印 上一主題 下一主題
收起左側

賢者一問(加了新的問題>"<3q)

開左小金錘,普攻會變哂做魔攻,定係仲有物攻既存在??
感謝回答.
回復

回復 1# sai1106

其中有一下特別痛的是物攻...其餘是魔攻
回復 支持 反對

回復 2# kito007

感謝.
回復 支持 反對

回復  sai1106

其中有一下特別痛的是物攻...其餘是魔攻
kito007 發表於 3-8-2012 15:08

邊係~~ 一下打落去全中係6 hits,其中一下係物攻,全套打落去5下,即全中既話係30 hits,其中有5 hits係物攻~~ 通常係第一下係物攻,接住黎果5下係魔攻~~
回復 支持 反對

邊係~~ 一下打落去全中係6 hits,其中一下係物攻,全套打落去5下,即全中既話係30 hits,其中有5 hits係 ...
monsterbb100 發表於 4-8-2012 03:03
樓主剩系問有冇物攻
所以我答的意思就系要話...敲敲下會看島一下特別痛的是物攻...就是你所講的 "一下打落去全中係6 hits,其中一下係物攻..而其餘5hit是魔攻"....我冇講全套得1下物攻..明未?
點解我話最痛是物攻?...多玩已經有人測試了
http://dn.duowan.com/1207/206116965725_4.html
而實制上你要講 一套 ......其實是一套小金有兩輪總30hit.......每輪15hit就有大約4下物攻....所以實制一套有4~8下物攻.....最容易搵的就是其中有一兩下特別誇張的就一定系物攻....
回復 支持 反對

我發現任何既盾都係好似防唔到屬性攻擊,即火冰毒電,係咪真ge??
主教第一個boss果招紫色野開盾都係防唔到,yy?果招係咪毒攻既招黎??
之後最後果part 好似好多都防唔到 好似招吸人果招光 ,上左去之後果d毒,毒雨,仲有彈人走果招紅色野,
可以防到既只有打地同石拳呢2招@@
回復 支持 反對

我發現任何既盾都係好似防唔到屬性攻擊,即火冰毒電,係咪真ge??
主教第一個boss果招紫色野開盾都係防唔到,yy ...
sai1106 發表於 4-8-2012 14:05

你以為盾係無敵= =? 就算賢者戈招化身)40大技 都會死咯-_-紫色戈招野係咪放係地下? 之後慢慢咁吸你埋去引爆?
回復 支持 反對

其實pve真係有錢人既玩意黎ga...今天又再一次感受到啦= ="
回復 支持 反對