打印 上一主題 下一主題
收起左側

[任務] 本人暫時退出三小任務界(另附離別影片)

但係我唔知你想講乜==我只係單純在YOUTUBE見到戰慄有杜爾劇情先問下係咪有得打同埋想睇下佢有咩招, ...
LCH147852 發表於 11-9-2012 15:57

原來你諗緊既野係唔知咩q野...我想講戰英係絕對冇杜爾呢回事,果個叫絕望,果隻野係出黎趺把劍比你,同埋呢個地圖應該係絕左版,唔會再出。既然得個睇字,何來招式,如果真係有得打,yt應該有好多片。

就算香港有咁既機會
人地係咪一定要揀你先?
你係咪打機勁到萬中無一先?
唔好下下都懷才不遇咁款
不如努力d ...
clarence2468 發表於 13-9-2012 18:58

日本,韓國,歐洲,美國呢d地方都會自己出本土game,而且受唔少玩家歡迎,講緊唔單只係佢地本地既地區。有d標榜住hk game既野,結果都係唔多人玩,我係之前睇大陸電視既廣告,九陰真經呢隻野係國內最堅而且入到hk既game,連中國既game都有咁既影響力,反而hk game冇,我地打緊既只係韓game,代表hk根本係online game發展方面比其他地方差,當然有唔少因素令到咁既情況出現。

我都真係夠膽講gc任務黎講暫時未見到有超越我地既存在,或許我離開左後有既話,咁係最好,人地韓服gc有一班對戰勁既人打世界賽次次拎champion,就算任務冇官方比賽,以我所知,韓服人整體打任廢到無能,更唔講其他國家,唯獨台灣服(包括港人)既平均打任水準係較高,雖然本人認為街人水準仍然低,但只能說低處未算低,你地未見過咩叫低得可憐。

我只係話我暫時退出,唔排除有d原因會令我番黎,韓服出左新地圖,當佢到台灣既時候,我再睇情況再決定番唔番,因為未出哂唔知值唔值,但打得機既人,一開始就唔會諗到咁物質,所以唔好諗得太現實,打機好似好冇用咁,打機勁都叫做勁,係對其他事情既理解上都會有咁上下。
回復 支持 反對

老老柒柒
外國打機勁
可以出賽贏錢
可以拍廣告賺錢
可以做BT搵錢
係香港先無D咁既條件姐 ...
叛逆小天 發表於 13-9-2012 09:37

OK 意思即係, 原來係要個社會去particularly適應每個人唔同既需要, 係個社會錯、係個結構有問題、係個施政唔完善。 Thats what you WANNA YELL?
樓主, 打機都只係水月鏡花, 都係你岩, 專注番自己suppose應該做既野先
回復 支持 反對

OK 意思即係, 原來係要個社會去particularly適應每個人唔同既需要, 係個社會錯、係個結構有問題、係個施 ...
吻別過後 發表於 22-9-2012 01:11

香港人,難怪香港人快樂指數咁低,個個諗得太功利,唔係要個社會就人,只係個環境唔岩,例如香港唔岩學音樂,咁一係就放棄,一係就去維也納。二者我選前者,因為我的人生不是只有三小,當然三小絕對帶給我很多快樂(也包括不少黑橙/kog搞出黎的杯具)
回復 支持 反對

香港人,難怪香港人快樂指數咁低,個個諗得太功利,唔係要個社會就人,只係個環境唔岩,例如香港唔岩學音樂, ...
asd199499 發表於 22-9-2012 03:25

我年中都見唔少ED老手退出POST,次次都會有類似既口舌之爭==
回復 支持 反對

我年中都見唔少ED老手退出POST,次次都會有類似既口舌之爭==
LCH147852 發表於 23-9-2012 15:28

哥仔,當你有一日要退出既時候,你諗既野就會同我地一樣,幾年前s2轉s3,最多神手退三小,果時我諗三小好好玩wo,而家?只能面對現實,或許有d人有能力唔面對現實,但我自問冇咁既能力。
回復 支持 反對

哥仔,當你有一日要退出既時候,你諗既野就會同我地一樣,幾年前s2轉s3,最多神手退三小,果時我諗三小好好玩 ...
asd199499 發表於 1-10-2012 18:36

儲錢換機中 到時我就吾玩gc嫁啦轉玩龍之谷唉 做咁既決定的確好心痛-.-
回復 支持 反對

哥仔,當你有一日要退出既時候,你諗既野就會同我地一樣,幾年前s2轉s3,最多神手退三小,果時我諗三小好好玩 ...
asd199499 發表於 1-10-2012 18:36

其實如果我要走既話一早響S2已經走左,所以我點都會玩到佢執為止
回復 支持 反對

回復 16# .黑仔.

哈哈-_-
我都少on左啊...轉左玩lol  
亦只有2星期一次更新果下至有小小心on 玩下-_-
回復 支持 反對

黑仔,我只能說你不能走,也逃不了...龍谷我不預期你能所有時間只玩它而完全不接觸三小,三小我就算不玩我也會有空留意三小最新動向,留待我重回三小,所以...
回復 支持 反對

Grand Chase對我黎講,係童年回憶黎

記得果時s1 s2 果時我仲讀緊小學

一大班人合作解小愛2轉,好似要打咩咩遠征隊,比隻boss打中2野就死

解拉思都要有神手幫拖先至夠做(金任例外)

簡簡單單4隻解角色,打任PK都好開心,果時無乜話A+裝

個個空身或者著廢裝去打任去PK,人人平等

自從轉左s3,神裝時代來臨

同埋不斷出新角色,我先至發現,改變未必一定好

最後我決定退出,將美好既童年回憶深深埋藏 ......

(次次假期6點起身開999攻解任,有+6鍊,拎巨劍已經夠晒命既美好回憶已經通通不再)
回復 支持 反對