查看: 13325|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[任務] 本人暫時退出三小任務界(另附離別影片)

我知道大家都應該開左學喇,雖然我都係。三小陪左我都好多年喇,雖然韓國而家9周年慶典,但三小一定冇陪我咁耐喇,but anyway,我由s1玩到而家,都主要係打任。要離開,實在逼不得已,希望我走左之後,大家可以練下打任技術,係我番黎之時見到勁既打任人喇。如有人要報考GC團團試,那就不關我的事了-望某人-,至於何時回來,我也不太清楚,有打三小任務既人都知而家三小既任,何其易打,或許kog出個勁到抽筋既任,我有可能會回來看一眼既,因為我諗我都要同黑仔呀,天爺呀,仲有其他團員商討下點打。

戰英23關,影片目的是告訴大家知道,無必要呂布戰三英。

早前拍過小莓單打30,這次明顯是用另一種打法去打贏他(雖然我自己打的話,這2個方法都不會用)

另附當年拍既單挑30關,睇下你地睇唔睇得出分別?
回復

最小,呢種神級控魔技術,係YT搵片咁多年都未有過
真不愧係最強打任公會的團長
回復 支持 反對

YT搵唔到唔代表冇...或許我個團有機會收到呢類勁人都唔定,講真果句,打機咁勁有咩用,香港地唔係一個容許人地已打機為生存目標既一個地方...有得讀書唔讀咩唔通,但願香港人可以發揮香港精神吧.
回復 支持 反對

YT搵唔到唔代表冇...或許我個團有機會收到呢類勁人都唔定,講真果句,打機咁勁有咩用,香港地唔係一個容許人地 ...
asd199499 發表於 8-9-2012 15:49

同意!!!!
回復 支持 反對

我想問樓主打戰憟果陣有冇打過杜爾?
回復 支持 反對

我想問樓主打戰憟果陣有冇打過杜爾?
LCH147852 發表於 10-9-2012 17:27

我知你想講乜,但係起初用第1個方法既時候冇諗過呢個問題,第2同第3方法當然同第1方法完全無關。只係我想講既係假設冇你所諗既因素,依然仲係有得打,因為打之前冇諗過會出現咁既情況,當然由此你可以推斷好多野,但已經唔關我事。

同意!!!!
orchilap12 發表於 8-9-2012 16:50

你同意邊part呢?
回復 支持 反對

我知你想講乜,但係起初用第1個方法既時候冇諗過呢個問題,第2同第3方法當然同知你想講乜知你想講乜完全無關。只係我想講 ...
asd199499 發表於 10-9-2012 23:11

但係我唔知你想講乜==我只係單純在YOUTUBE見到戰慄有杜爾劇情先問下係咪有得打同埋想睇下佢有咩招,你講果D咩第2,3方法我完全唔知係乜
回復 支持 反對

YT搵唔到唔代表冇...或許我個團有機會收到呢類勁人都唔定,講真果句,打機咁勁有咩用,香港地唔係一個容許人地已打機為生存目標既一個地方...有得讀書唔讀咩唔通,但願香港人可以發揮香港精神吧.
asd199499 發表於 8-9-2012 07:49

我反而想知
有咩地方係可以容許人以打機為生存目標?
回復 支持 反對

老老柒柒
外國打機勁
可以出賽贏錢
可以拍廣告賺錢
可以做BT搵錢
係香港先無D咁既條件姐
回復 支持 反對

就算香港有咁既機會
人地係咪一定要揀你先?
你係咪打機勁到萬中無一先?
唔好下下都懷才不遇咁款