打印 上一主題 下一主題
收起左側

[任務] 純粹發洩

好啦我雖然玩左三小都有幾年
但係技術都係極差呢點我認既
咁今日就開番隻封左塵既狄奧去武轉打夢魘
一直都好地地 打到王房得番我同房主(另外兩條友掛機)
咁開頭房主俾人變左做怪我都冇打停手(打左會死大家都知)
之後係我錯 佢3條命我都唔小心殺左佢(都話左我技術廢)
我都SAY晒SORRY對不起
佢就不停話我字帳 淦呢d
我都回佢話我自認自己沒技術
佢反而話不會玩就不要玩
大佬 人人一開始就好似你咁有"技術"唔會誤殺到人呀?
唔試過打多幾次點先練到技術呀 仲要話我浪費佢b球 b球好貴咩
送到既陪番十個廿個俾佢又有乜所謂
而加d人係咪連機會都唔俾下d技術差既人練下 一黎就要鬧人咁無品呢?
佢態度好少少 提下我唔好打到佢都好呀 係咁話人智障 我自己都認晒錯
剩係識不停咁話人字帳 講野又冇point 真係好笑
唔怪得呢隻game咁少新手啦 因為一接觸夢魘呀熔爐呢d就會俾人話智障 呀唔係 係字帳
我冇cap圖 理得你地當我ff定乜 睇完就算

仲有 記住我game名叫Vaizel 我冇技術咪組我呀 廢事大家都唔高興啦
回復

3條命死係自己友手上-_- 的確有D 嬲既==
不過算啦== 呢D要打得多先會有技術既
唔洗為呢D事 上心啵
回復 支持 反對

房主很無奈 因此自己基本的技術要練好~~
不過技術還是慢慢練吧 玩得開心就好了~~
回復 支持 反對

其實有武轉大可以自己單刷啦
回復 支持 反對

回復 4# S!u絕淚

太耐冇掂隻狄奧先諗住組團打下