打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 我對新出模式有點失望

「屍3的殭屍也是很強  根本係嬴多過輸
若果我有分身術的話 所有殭屍的站位都由我一個人去導演
人類只會死得更慘」
其實你去玩WarCraft,StarCraft,世紀帝國不是更適合你嗎.....
回復 支持 反對

我鍾意屍4多d
因為人類可以蓄氣無限次精準@@
回復 支持 反對

我鍾意屍4多d
因為人類可以蓄氣無限次精準@@
倉井影 發表於 17-1-2014 16:46

有種昔日屍1既感覺
回復 支持 反對

殭屍壓倒性的優勢
回復 支持 反對

請問閣下願意將部分戰績圖上載,或提供一些短片?

我並沒有任何挑釁,不憤的意思

只是對你的言論感到好奇 ...
v1w1 發表於 17-1-2014 13:26

要片/圖?
在 militia 咁難進攻的地圖 我都曾經試過115分

不過我D片就唔建議你睇 反正對你無益
片就全部都最少半年前 我玩左cso唔夠一年

意大利 107 實際只係打左11回合

呢條水路 一早放過上黎 最後我就死左 只係我次次唔死果d都無拍到

墮落2

我答你少少問題
我只會在香港SER玩 唔會禁任何屍同槍

破水路 有幾種辦法
做屍主要係要留意自己條怒氣幾時可以進化
另外就係要即時分析局勢 到底人屍各方嬴面有幾大
如果殭屍處於劣勢 的確係唔適宜明刀明槍的
主要都係取易不取難
而且需要有雷比狗呢種屍用黎牽制住拎電鋸的人

破3f 一係你有屍直接跳上去抓人

若果不成功

可以試下另一個計劃
首先所有血量較低的屍 全部離開人類視線範圍 主要係做封位同包抄
留番10000血以上的屍 同樣需要雷比狗
首先就係 用一隻雷比狗 離人類5m之外 咁電鋸一定打不到
然後雷比狗只要不斷用bug +g技 咁電鋸人一定奈佢唔何
但同時其他屍要對雷比狗進行保護 因為人類可能會唔要命跳下來用精準
如此不斷重複 直到電鋸人失去電鋸
但可能你會問 如果電鋸人一直避開g技咁點?
其實都無捐失 因為你已經佈下左一個天羅地網 佢要拎3分係非常難 只可以靠生存果2分
13x2 姐係佢只會得到26分的可憐低分  因此3f電鋸真的不可怕
只怕有人傻傻的送分
回復 支持 反對

回復 35# Charlie1012

同你玩過
評語係「算罷啦你」
你d分主要係靠精準切槍賣隊友 殺掛機屍等方式用死亡換取分數打法
亦見過你水路拎as50完全唔射等前面隊友滅晒先用精準斧搶分
仲有你做屍威脅唔大因為你主要分都係放係上面個一環
比人感覺你打法好低劣並唔會覺得你勁

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
血映雪 + 1 突破盲點...

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  Charlie1012

同你玩過
評語係「算罷啦你」
你d分主要係靠精準切槍賣隊友 殺掛機屍等方式用死亡換 ...
alex159478236 發表於 19-1-2014 10:32

咁証明你大局觀真係好差

你講果d打法高尚既人  得分率真係好低 sor
成場我唔知佢地做緊乜 不斷幫班殭屍復活 比哂我做終結根本就仲好
數據出到黎又嬴唔到我  多餘
回復 支持 反對

咁証明你大局觀真係好差

你講果d打法高尚既人  得分率真係好低 sor
成場我唔知佢地做緊乜 不斷幫班殭 ...
Charlie1012 發表於 19-1-2014 20:12

賣隊友就=大局觀好好?
仲有我唔認為一定要賣隊友每場精準先打到好戰績
回復 支持 反對

賣隊友就=大局觀好好?
仲有我唔認為一定要賣隊友每場精準先打到好戰績 ...
alex159478236 發表於 19-1-2014 20:27

打法高尚又成功的我印象只有0o海派小豬o0
你有無小豬咁既水平??

無既都無咩必要討論下去 或者我收聲吧
回復 支持 反對

打法高尚又成功的我印象只有0o海派小豬o0
你有無小豬咁既水平??

無既都無咩必要討論下去 或者我收聲吧 ...
Charlie1012 發表於 2014/1/19 08:32 PM

海派小豬
沒同佢玩過
吾知佢點
但係同你玩過某時候做d野有少少那過
回復 支持 反對