打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 我對新出模式有點失望

賣隊友就=大局觀好好?
仲有我唔認為一定要賣隊友每場精準先打到好戰績 ...
alex159478236 發表於 19-1-2014 20:27

當樂古還没衰落時, 當CSO還火熱時, 已經有不少人不齒他的行為...
不少樂古會員都知道他是玩精準斧的Bug狗...

而且這人以前亦發表過荒謬言論, 所以你不用和他計較的...
回復 支持 反對

海派小豬
沒同佢玩過
吾知佢點
但係同你玩過某時候做d野有少少那過 ...
xdkeung0401 發表於 19-1-2014 20:42

那個係咩 講白少少
回復 支持 反對

當樂古還没衰落時, 當CSO還火熱時, 已經有不少人不齒他的行為...
不少樂古會員都知道他是玩精準斧的Bug狗 ...
血映雪 發表於 19-1-2014 20:57

其實我剩係覺得樂古呢度d人好多都無眼光

加上我又唔覺得自己好勁 只係好多人抽水前都唔自量下姐

但唔明點解佢地成日要怪人切槍怪人拎電鋸?
明明屍3中 殭屍好多時都會佔到優勢

加上我玩咁耐只係知殭屍係成日嬴

因為人類玩家總會有人犯錯 人類玩家犯錯的代價就肯定比殭屍玩家大
其實你打13回合 真係一定會見到有人類玩家因為犯錯而被抓
之後就係殭屍繁殖得好快

而且呢 通常賣隊友呢個問題
我舉例係水路 通常第一個死都係因為有雷比狗不斷玩bug做成
但死左既人只會怪切槍 但又唔明自己守水口有無能力殺到隻雷比?
回復 支持 反對

無人回我?

咁我做一個總結

我立場就係認為我係最好的玩家之一
就應該有最好的槍同戰績去襯托自己

不過你地對最好的玩家 呢個詞有唔同睇法
有人話我打法低劣 言論荒謬 話我係切槍狗等等
呢d批評我接受 不過我仍然認為自己係最好的玩家之一
所以我係到同你地淺談屍3屍4

其實最多我就收聲不再係呢個post留言
對我都係無損失

大家唔係仇人 或者我言論同行為都曾經過左火
但唔係想引起罵戰 亦唔係想惡意攻擊任何人
回復 支持 反對

回復 44# Charlie1012

你一路都認為你自己係最好的玩家
    咁其實你好係邊
    你係玩槍勁,賣隊友勁,玩屍勁,玩戰術定點
    我想睇你玩幾場街場,睇你係咪好似你講既咁勁
回復 支持 反對

如果是在巴哈, 某人的言論早就被人評Bad Point評到爆...
回復 支持 反對

如果是在巴哈, 某人的言論早就被人評Bad Point評到爆...
血映雪 發表於 20-1-2014 06:07

我唔係台灣人 我唔會係巴哈留言
加上巴哈班人的思想與我無關 人多唔代表佢地就係真理
如果多人否定就代表係錯 咁洗乜要分析能力?

回復  Charlie1012

你一路都認為你自己係最好的玩家
    咁其實你好係邊
    你係玩槍勁,賣隊友勁, ...
ZoMble乂幻月 發表於 20-1-2014 02:18

片同圖我就放左 你唔滿意可以每一個犯錯都拎黎批評一次
隨便  
我已經講左 你地同唔同意都係與我無關
我唔覺自己有乜大問題
只係我成日講事實 d事實又唔岩樂古班人聽而且
回復 支持 反對

某人又自膠...
與某人說理無疑等同向獨裁昏君宣揚民主, 根本對牛彈琴...
回復 支持 反對

唉算啦,你中意點就點啦
回復 支持 反對

某人又自膠...
與某人說理無疑等同向獨裁昏君宣揚民主, 根本對牛彈琴...
血映雪 發表於 20-1-2014 07:30

其實一直講緊人屍平衡個問題
但你會發現抓人往往比殺屍更容易一點
通常結算時 抓人比殺屍多都係好平常  
你睇下司令部果個榜 多數玩家都係感染人多過殺屍
又點樣人類玩哂 ?囧
回復 支持 反對