查看: 4322|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] balrog11好,定空氣壓縮炮好用?

打災厄同殭屍場呢兩把槍,邊把綜合能力強?因我想轉永久,求意見,謝
仲有係打殭屍場邊d槍有優勢?(如那些9槍,及平民槍)
回復

緊係空氣砲好啦.有擊退力
回復 支持 反對

屍場如果用神器嗰啲都係嗰幾把姐, 獵魂血滴電鋸
平民槍就唔多清楚, 因為唔係成日玩..不過之前就玩開驅魔, 狙槍黎
同埋有把衛鋒槍都幾OK. 30粒彈 右鍵會全發射, 不過只限於B模式(右鍵) 左鍵冇咩作用
((暫時就咁多0.0
回復 支持 反對

balrog11其實係邊枝==?

上上期武器試用有把弒神者用過一輪之後都還算OK
武器製作左112天

7發特殊彈基本上打雜屍,雷比,同BOSS效果都OK,爆門廢
如果比屍圍又冇曬特殊彈另加彈切就真係死硬...散彈槍此終R慢又彈少

其實balrog系列都係平民級黎遮

空氣炮新野未用過,唔知同GAS炮,火炮有咩區別@@?
不過昵類野有個大麻煩就係打唔到遠...

講殺雜屍都係優能最好,爆門+打王就T7
基本上有昵兩枝打大部分災厄都問題不大
回復 支持 反對

balrog11其實係邊枝==?

上上期武器試用有把弒神者用過一輪之後都還算OK
武器製作左112天

7發特殊彈基本上 ...
聶羅阿瑪特 發表於 2-8-2015 18:54

你問balrog11係邊支又識答弒神者...
BTW而家仲有得玩暗殺偽裝殭屍
樓主睇下有無機會中b11必得工法
個支空氣砲就
回復 支持 反對

你問balrog11係邊支又識答弒神者...
BTW而家仲有得玩暗殺偽裝殭屍
樓主睇下有無機會中b11必得工法
個 ...
raymond268 發表於 3-8-2015 02:47

因為b系列有好多枝嘛,就同T系列一樣尋日入倉庫睇番支野個名叫balrogXI即係B11...

話說~必得加工法有咩用途@@?
回復 支持 反對

我D子彈中曬D垃圾,最好哥個係必得B11了

得到B11  86日...日數咁雞既...夾夾埋埋我枝B11可以玩到明年1月

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

空氣炮冇得轉永久,咁我改為問斷魂鎌好,定balrog11,打災厄同殭屍場邊把綜合能力強?
回復 支持 反對

近戰同主槍根本就無得比較...(最好同時持有)
玩屍就揀斷魂鎌,BG11屍4先用得著
災黎計嘅話兩把都好實用
回復 支持 反對

空氣炮冇得轉永久,咁我改為問斷魂鎌好,定balrog11,打災厄同殭屍場邊把綜合能力強? ...
隠青 發表於 14-8-2015 02:14

計我話就轉鎌刀永久好了,槍問人借is ok  XD
打災厄真心易比屍圍...有強力近戰武器容易突圍

相反b11我試過幾次被圍都係特殊彈冇曬既情況下被gg
都係哥句...b11真係平民級黎...用黎打殭屍hero用咩槍都問題不大~b11特殊彈只係易命中d咁解~廉刀反而易屈死屍,真係拍得住電鋸
回復 支持 反對